Kuva: Fotolia

Miksi ystävästä ei voi tulla rakastajaa? 5 painavaa syytä

27.08.2016 11:30 - Anna Hopi

Hyvän ystävän kanssa seksin harrastamisesta voi seurata hämminkiä välillenne.

Ystävyys voi joskus ulottua kahden eri sukupuolta olevan ihmisen välille. Silloin miehen ja naisen välille voi syntyä jännitettä ja jopa ihastuksen tunteita. Jos ihmiset haluavat edelleen pysyä sinkkuina, vaihtoehtona on harrastaa satunnaista seksiä yhdessä aina silloin, kun huvittaa.

Tällaisen vapaa-ajan harrastuksen kanssa voi kuitenkin polttaa siipensä ja satuttaa itseään. Kerromme viisi syytä, miksi näin on.

1. Jos harrastat hupimielessä seksiä ystäväsi kanssa, hän vie paikan kumppaniehdokkailta, jotka ovat oikeasti kiinnostuneita sinusta.

2. Voitko kutsua seksikumppaniasi oikeasti rehellisesti ystäväksesi? Ystävyyteen kuuluu se, että tunnet olosi mukavaksi nähdessäsi ihmisen. Haluatko todella jakaa satunnaisen seksikumppanin kanssa kaiken ällöttävän ja nolonkin historiassasi? Kavereille ne jutut nimittäin kerrotaan ja niille nauretaan yhdessä.

3. Kun harrastat seksiä, kehosi synnyttää oksitosiinia eli rakkaushormonia. Tunnet yhteyttä seksikumppaniisi. Jos hän on vain satunnainen petikaveri, kuvio hämmentää sinua tiedostamattomalla tavalla.

4. Jos et oikeasti pysty deittailemaan kaveriasi vakavasti, siihen on olemassa selvä syy. Miksi siis harrastaisit hänen kanssaan seksiä ja antaisit mahdollisuuden sille, että välillenne muodostuu syvä yhteys?

5. Jossain vaiheessa seksisuhde päättyy, ja miten sitten käy? Jatkuuko ystävyys ennallaan? Harvalla se onnistuu, koska välit ovat muuttuneet kummallisiksi.

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Ystävyydestä rakkaudeksi - 5 asiaa, jotka tapahtuvat aloittaessasi suhteen parhaan kaverisi kanssa

Kilpailut

Uusimmat