Kuva: Fotolia

Onko kesäromanssilla tulevaisuutta? Lue merkit, joista tiedät tuhlaavan aikaasi suhteessa

29.07.2016 15:15 - Tiina Svensk

Arveluttaako tänä kesänä löydetyn romanssin jatko? Tietyt merkit paljastavat, että syksyä kohti kannattaa siirtyä itsekseen.

Kesäromanssi on loistava piristys helteisinä lomapäivinä. Vaikka aurinkoisina päivinä ei sitä ajattelisikaan, saattaa kyseessä olla vain lyhyt romanssi, jonka kipinä ei kanna enää syksylle asti. Toisaalta kesällä voi löytää oman rakkaansa, jonka kanssa suhde voi syventyä kesän mittaan merkittäväksi ja kestäväksi.

College Candy -sivustolla listattiin 10 hälytysmerkkiä, jotka kannattaa hellesäillä pitää mielessä. Niiden ilmetessä on hyvä muistaa, ettei suhteella todennäköisesti ole enää mitään annettavaa kesän kääntyessä syksyyn:

1. Ette käy treffeillä: Kutsuuko deittisi sinut vain tapahtumiin, joihin hän on menossa joka tapauksessa itsekin? Jos ette käy deiteillä, ei tapailu ole kovin vakavamielistä.

2. Ette tutustu toisiinne: Oletteko näheet jo useamman kerran, mutta deittisi ei kerro mitään henkilökohtaisesta elämästään sinulle? Todennäköisesti häntä ei silloin kiinnosta jakaa asioitaan sinulle - ja silloin välisenne suhde ei muodostu koskaan kovinkaan syväksi.

3. Näet muut naiset uhkana: Huomaatko olevasi erittäin mustasukkainen hänen seurassaan? Terveessä suhteessa sinun ei tarvitse olla kateellinen ja mustasukkainen toisesta, sillä tiedät, että hän on rinnallasi kaikesta huolimatta. Lisäksi toisten näkeminen ainoastaan uhkana on äärettömän kuluttavaa - ja turhaa.

4. Koet olevasi hänelle velkaa: Viekö hän sinut ulos, mutta koet olevasi hänelle jotain velkaa ihanan illan päätteeksi? Todennäköisesti niin hän haluaakin saada sinut tuntemaan juuri siten.

5. Hän kätkee piikittelyn huumoriin: Kuittaileeko deittisi perheestäsi, ystävistäsi, musiikkimaustasi tai älykkyydestäsi sarkastisesti tai huumorin keinoin? Piikittelyssä piilee aina osa totuudesta, eikä kenenkään tulisi kuittailla sinulle elämäsi tärkeistä asioista.

6. Et ole aito: Etkö ole aito kesäromanssisi seurassa? Esitätkö pitäväsi asioista, joista et oikeasti pidä, jotta kokisit olevasi arvokkaampi tai hyväksytympi hänen silmissään? Sellaisessa suhteessa tuhlaat vain aikaasi.

7. Hän ei ole läsnä: Kun olette keskenänne, hän on jatkuvasti puhelimellaan eikä kiinnitä huomiota kertomiisi asioihin. Jos hän todella haluaisi olla sinulle läsnä, hän näkisi vaivaa keskittyäkseen vain sinuun.

8. Hänen kehunsa ovat pinnallisia: Kertooko kesäromanssisi pitävänsä sinusta? Keskittyvätkö kehut vain ulkoisiin piirteisiisi? On hienoa, että deitti pitää sinua kauniina, seksikkäänä ja upeana, mutta muista, että suhteessa myös toisen luonteenpiirteitä ja muita ominaisuuksia tulisi arvostaa.

9. Ette ole tasavertaisia: Tasavertaisuus näkyy kaikessa - myös seksissä. Jos hän vaatii sinua tekemään asioita, mutta ei koskaan anna sinun nauttia, ei kannata tuhlata aikaansa enää pidempään. 

10. Tunnet olosi erityiseksi vain ajoittain: Tuntuuko sinusta hänen seurassaan erityiseltä - mutta vain ajoittain? Tasavertaisessa, terveessä suhteessa molemmat osapuolet tietävät olevansa tärkeitä ja arvokkaita, hyvinä ja huonoina päivinä.

Lue myös: 8 asiaa, jotka tapahtuvat silloin, kun suhde on vakaalla pohjalla

Lähde: College Candy

Kilpailut

Uusimmat