Kuva: Fotolia

”Teen kumppanilleni paperijoutsenen aina, kun hän on surullinen” - arjen teot suhteissa koskettavat

15.02.2017 23:15 - Erica Alaluusua

Myös arjessa voi tunteistaan kertoa pienin elein, kuten tekemällä toiselle aamiaista.

Rakkauttaan voi osoittaa monin eri tavoin. Aina tunteidensa ilmaisemiseen ei vaadita tarkoin suunniteltuja suuria tekoja, vaan arjen pienillä hetkillä on merkitystä. Buzzfeed-sivuston käyttäjät jakoivat, kuinka heidän suhteissaan ilmaistaan tunteita arjen teoilla. Ihastuttavat kertomukset voit lukea alta.

"Kuukautisteni ensimmäinen päivä on aina kauhistuttava, ja joka kuukausi kumppanini tuo minulle kuumavesipullon sekä laittaa kylvyn tehdäkseen oloni paremmaksi."

"Minun suosikkihetkiäni ovat ne, kun me molemmat laitamme teknologian sivuun ja pidämme treffit kotona. Kerran järjestimme Doctor Who -teemalla illallisen, joka sisälsi kalapuikkoja ja vaniljakastiketta, minkä jälkeen paahdoimme vaahtokarkkeja. Olen onnekas nainen!"

"Aina, kun luen uutta kirjaa, hän alkaa myös lukea sitä salaa siltä varalta, että se saa minut itkemään tai nauramaan. Hän kuvittelee yhä, etten tiedä, mutta hän on lukenut jokaisen kirjan, jonka olen lukenut siitä saakka, kun päädyimme yhteen ensimmäisenä lukiovuotenamme."

"Meillä on Spotifyssa soittolista, johon lisäämme kappaleita osoittaaksemme, mitä tunnemme toisiamme kohtaan. Jotkut ovat kappaleita, jotka olemme kuulleet ajelessamme autolla kesän aikana, kun taas toiset ovat yliromanttisia kappaleita ja jotkut taas osoittavat suuttumustamme, mutta kaikki osoittavat, kuinka paljon välitämme toisistamme."

"Jos olemme julkisella paikalla tai ystäviemme kanssa, aviomieheni ja minä taputamme toisiamme kolme kertaa käteen pidellessämme toisiamme käsistä. Tällä tavoin kerromme rakastavamme kenenkään kuulematta."

"Me pelaamme puhelimillamme aamuisin biljardia, ja häviäjä tekee voileipää ja teetä. Minä yleensä häviän."

"Minulla on pitkä työmatka, mikä tarkoittaa sitä, että olen aina kotona myöhään. Kumppanini tulee minua vastaan autollaan juna-asemalle korvatakseen bussimatkani, vaikka se tarkoittaa, että hänen täytyy tulla uudelleen kotoamme kaupunkiin. Sillä on minulle suuri merkitys."

"Joka aamu ennen kuin lähdemme töihin, sujautan hänen lounasrasiaansa lapun, jossa kerron, kuinka paljon rakastan häntä ja toivotan hyvää päivää. Hän sen sijaan lähettää minulle satunnaisia viestejä päivän aikana. Kun saan yllätyksenä tulleita "Minä rakastan sinua" -viestejä, on se päiväni paras hetki. En koskaan tiedä, milloin odottaa niitä ja ne saavat minut välittömästi hyvälle tuulelle."

"Olemme olleet yhdessä 11 vuotta ja naimisessa kolme. Sain vasta tietää, että hän pitää mukanaan pussillista nallekarkkeja, siltä varalta että olen surullinen tai sairas."

(kuva: Fotolia)

"Inhoan aamuja ja poikaystäväni taas on puolestaan niin sanotun "aamuihmisen" ruumiillistuma. Kun olen suihkussa, hän yrittää parantaa mieltäni laittamalla pyyhkeeni kuivaimeen, ennen kuin suljen suihkun."

"Minulla on maaninen masennus. Kun minulla on huono päivä, mieheni laittaa minulle pedin ja laittaa Gossip Girl -sarjan pyörimään, tuo minulle kasoittain ruokaa ja samalla hän antaa minulle suunnattoman määrän hyvää oloa."

"Joka aamu hän laittaa mukiini teepussin ja lusikallisen sokeria sekä jättää vedenkeittimeen vettä, jotta voin tehdä itselleni teetä heti kun herään. Yleensä mukana on viesti, jossa hän kertoo rakastavansa."

"Olen liikuntarajoitteinen ja joka aamu kumppanini tulee ja herättää minut halauksella, auttaa minut pukeutumaan ja laittaa minulle leipää ja kupin kahvia. Se on meidän pieni rutiinimme ja se saa minut tuntemaan itseni rakastetuksi."

"Lyömme nyrkkimme yhteen! Jos olemme ylpeitä toisistamme, pidämme jotakin hauskana, ajattelemme samaa asiaa samaan aikaan, mietimme rakkauttamme toisiamme kohtaan tai kyllästymme riitelyyn, on aika lyödä nyrkit yhteen. Se on pieni merkki siitä miten loistava tiimi olemme ja osoittaa hänen olevan ystäväni ja tiimikumppanini ikuisesti."

"Aina, kun tyttöystäväni on surullinen, teen hänelle paperijoutsenen asuntoomme. Tällä hetkellä niitä on kotonamme 600. Suunnittelemme häitä muutaman vuoden sisälle, ja aion tehdä paperijoutsenia hänelle tuhat, kannustaakseni häntä pysymään iloisena." 

"Olemme tyttöystäväni kanssa etäsuhteessa. Se ei ehkä vaikuta paljolta, mutta soitamme joka maanantai-ilta tunnin mittaisen puhelun. On helppoa unohtaa, että yhteisen ajan järjestäminen on tärkeää etäisyydestä huolimatta, joten maanantai-iltaiset puhelumme muistuttavat minua siitä, että teemme molemmat töitä ollaksemme yhdessä."

"Poikaystäväni tietää, että suosikkini Pokémon-hahmoista on Snorlax. Hän yllättää minut aina erilaisilla Snorlax-leluilla päivästä riippumatta. Tieto siitä, että hän menee ulos hankkimaan minulle erilaista lelua yhä uudestaan, saa minut rakastumaan häneen uudelleen joka päivä."

"Riippumatta siitä, miten väsynyt olen, minulla on aina ollut vaikeuksia nukahtaa. Kun olin pieni, äitini hieroi selkääni auttaakseen. Nyt kun olen poikaystäväni kanssa, hän hieroo selkääni auttaakseen minua nukahtamaan, riippumatta siitä, miten väsynyt hän on tai kuinka aikainen herätys hänellä on. Se on todellista rakkautta."

Lue myös: Parisuhteessa on 5 vaihetta - katso, mitä niistä sinä elät parhaillaan

Lue myös: Millainen olet rakastuessasi? Horoskooppimerkkisi paljastaa

Lue myös: Rakkaus syttyi kahvilan ainoan asiakkaan silmien edessä - lue kaunis tarina

Lähde: BuzzFeed

Kilpailut

Uusimmat