Tosiystävyyden ABC: Näin tunnistat lähipiirisi luottoyksilöt

05.05.2014 14:35 - Anna Hopi

Ihminen voi vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa paljon sillä, millaisia ystäviä hän valitsee elämänsä ympärille. Eräs tärkeimmistä asiosta ihmissuhteissa on luottamus.  

Uusia ihmisiä kohdatessa voi henkilöiden välille syntyä välitön yhteys - sukupuoleen tai ikään katsomatta hyvä ystävyys voi tuntua lämpöiseltä kuin rakastumisen tunne. Haluat avautua ja kertoa itsestäsi kaiken. Uskot toisessa olevaan hyvään ja haluat nivoa elämänne yhteen.

Luottamuksen pettäminen on siksi iso asia, josta yli pääseminen voi kestää pitkään. On olemassa kuitenkin yhdeksän asiaa, josta voi tunnistaa luottamuksen arvoisen ihmisen - tulipa hän vastaan parisuhdemarkkinoilla tai työympäristössä.

1. Aika karsii jyvät akanoista. Mitä enemmän on yhteisiä tilanteita, sitä enemmän sinulle avautuu ystäväsi todellinen luonto. Olet siis tuntenut hänet jo pidempään, ja luottamuksesi perustuu näyttöihin.

2. Kaikki ovat toden puhujia, kunnes toisin todistetaan. Ystäväsi ei ole koskaan tietämyksesi mukaan valehdellut sinulle.

3. Hän on sanonut, ettei aio lähteä minnekään ja todella luotat siihen, ettei hän aio jättää sinua kovan paikan tullen.

4. Ystäväsi on aina kohdellut sinua kunnioittavasti, ja tunnet olosi hyväksi hänen seurassaan.

5. Jos tarvitset apua, hän ojentaa auttavan käden.

6. Ystäväsi on valmis kokemaan pientä epämukavuutta, jos se tarkoittaa sitä, että hän pystyy tuolloin auttamaan sinua jollain tavalla. Hän ei koe sitä uhraukseksi, vaan haluaa aidosti olla läsnä elämäsi tilanteissa.

7. Kun elämässäsi tapahtuu jotain, hän on ensimmäinen ihminen, jolle haluat kertoa asiasta. Voit luottaa siihen, että hän osaa myötäelää surut kuin ilotkin.

8. Ystävyyteen ei kulu isoa määrää energiaa - se on olemassa omalla painollaan, ja energisoi molempia.

9. Tavatessanne kaikki tuntui loksahtavan paikoilleen. Yhdessäolo vain yksinkertaisesti tuntuu hyvältä.

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat