IS: Suomalaisnaiset kärsivät seksittömistä suhteista - mitä keksivät ratkaisuksi?

03.11.2014 19:39 - Anna Hopi

Joillekin suomalaisille naisille seksitön parisuhde on arkea. Miten he selviävät?  

Ilta-Sanomat keräsi verkkosivuilleen lukijoidensa ajatuksia seksittömästä parisuhteesta. Naiset huomauttivat, että aina suhteessa ei pihtaakaan nainen, vaan mies. Miten tilanteesta selviää arjessa ja millaiseksi elämä muodostuu?

"Meillä seksiä ei halua mies...monenlaista olen miettinyt...eikö rakasta, olenko liian ruma, käykö vieraissa, onko mies kenties kaappihomo... mutta en tiedä pitäisikö kuitenkaan erota seksin puuttumisen vuoksi? Enkä tiedä olisiko vieraissa käyminen tai maksullisten palveluiden käyttäminen ratkaisu, kun kuitenkin eniten kaipaisin sitä hellyyttä oman puolisoni taholta!" kertoi nimimerkki -78.

Naiset ovat ratkoneet seksielämään liittyviä asioita eri tavoin suhteissaan.

"Itse päätin naimisiin mennessäni, että en sano miehelleni koskaan "ei". Tietenkään ei tee aina mieli, joskus väsyttää tai päätä särkee, mutta avioliitto on vastavuoroisuutta, ja kun rakastaa, myös toisen nautinto tuottaa nautintoa itselle. Vastineeksi saan hellyyttä joka päivä, suukkoja ja koskettelua, ehkä miehen on helpompi antaa minulle spontaanisti huomiota, kun hän saa itse tuntea olevansa aina haluttu. Onnellista avioliittoa takana jo parikymmentä vuotta, joten resepti on toiminut ainakin meillä," paljasti Vaimo-nimimerkki.

"Meillä oli hyvin läheinen ja kiihkeä seksielämä mieheni kanssa kunnes se loppu täysin kuin seinään. Jos tein alotetetta vastaus oli ei. Ehdotin lääkärissä käyntiä jne... kaikkeen vastus oli ei. Tilanne nyt se että minulla on mies jota tapaan ajoittain jotta saan seksuaaliset tarpeeni tyydytettyä. Enkä edes tunne siitä huonoa omaatuntoa että petän miestäni. Seksittömyyttä avioliitossani jo ollut kohta 3 vuotta mutta toista suhdetta vähä yli vuosi," kertoi Cia.

Lue lisää naisten kertomuksia Ilta-Sanomat-sivustolta.

 

 

Mikä on naisten perusongelma seksissä? Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat