"Emme ole harrastaneet seksiä kuukausiin" - asiantuntija antoi vinkkinsä pariskunnalle

04.01.2016 10:17 - Anna Hopi

Pariskunnalla on menossa seksielämänsä suhteen kuiva kausi, mutta seksikolumnisti Rowan Pellingin ohjeen mukaan apu tulee kommunikaatiosta.

Daily Mail -lehden artikkelissa käsitellään ongelmaa, joka on yhteinen monille pariskunnille. Joskus seksi ei vain maistu ja petipuuhissa tulee vastaan kuiva kausi. Se ei suinkaan tarkoita, että koko suhteessa olisi käynnissä jääkausi.

Nimettömänä esiintyvä nainen kertoo, että hänellä on ollut vuosien ajan hyvä suhde ja elävä seksielämä, vaikka samalla on kestetty työkriisit ja lasten hoito. Edellisestä seksikerrasta on aikaa jo viisi kuukautta, eikä pari ole puhunut asiasta.

Mitä vastaavanlaisessa tilanteessa voi tehdä?

Seksikolumnisti Rowan Pelling kehottaa paria keskustelemaan asiasta. Hänen mukaansa parin rakkauselämän helppous saattaa olla syy siihen, ettei vaikeasta asiasta ole tullut puhuttua lainkaan. Pellingin mukaan tilanne voi huonontua, jos siitä ei aleta pian puhumaan.

Hän kehottaa naista toimimaan rohkeasti ja puhumaan aviomiehelleen tilanteesta. Lapset voi siksi aikaa viedä hoitoon vaikka sukulaisten luo, ja ottaa yhteistä aikaa pariskuntana. Joskus pelkästään rakastavat sanat ja oman halun näyttäminen saattavat riittää toisen herättämiseen.


Lähde: DailyMail.



Kilpailut

Uusimmat