Äiti menetti vastasyntyneen poikansa - lahjoitti maitoa oman kehonpainonsa verran

30.12.2016 21:45 - Vilma Kaura

Nuori äiti sai idean lahjoittaa ylimääräiset maidot hyväntekeväisyyteen.

Kaliforniassa asuva 25-vuotias Ariel Matthews menetti pienen poikavauvansa vain 11 päivää lapsen syntymästä. Ronan-poikansa kuoleman jälkeen Matthews halusi auttaa jollain tavalla muita vastasynnyttäneitä äitejä ja sai idean, jolla halusi kunnioittaa vauvansa muistoa: Hän päätti lahjoittaa omaa rintamaitoaan äideille, joilla oli pulaa maidosta.

Nainen kertoo People-sivuston haastattelussa, että koska hänen maidontuotantonsa oli niin runsasta, hän tiesi heti, mihin käyttöön ylimääräiset maidot sijoittaisi.

- Tiesin, ettei poikani tule selviämään hengissä, joten päätin lahjoittaa maidot sitä tarvitseville äideille, Matthews sanoo.

Nainen dokumentoi Instagram-kuviinsa jääkaappinsa sisältöä, johon oli kerännyt rintamaitoa jo yli kymmenen litraa hänen poikansa menehtymispäivään mennessä. Poikansa menetyksen jälkeen äiti päätti vielä jatkaa rintapumpun käyttöä - ja se kannatti.

People-sivuston mukaan kerätyn rintamaidon yhteenlaskettu paino oli jopa enemmän, kuin Matthewssin oma kehonpaino. Nainen lahjoitti maitoa sitä tarvitseville yhteensä huikeat  67 litraa, joka on massoiksi muunnettuna noin 67 kiloa.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Lohduttomasti itkevän lapsen rauhoittaa yksi asia - hämmentävää videota katsottu miljoonia kertoja

Kilpailut

Uusimmat