Ette välttämättä ole seksuaalisesti sopivia toisillenne - tunnista merkit

25.05.2016 10:03 - Senja Rapila

Joskus pariskunnalla toimii kaikki muu, paitsi seksi.

Joskus sitä voi huomata, että täydellinenkin kumppaniehdokas voi osoittautua sänkyleikeissä täysin erilaiseksi kuin mitä olisi kuvitellut. Kun ja jos pariskunnan seksuaaliset kemiat eivät toimi, voi suhteen perusta joutua koetukselle.

Cosmopolitan listasi yhdeksän asiaa joista tunnistat, jos ette ole kumppanisi kanssa seksuaalisesti sopivia toisillenne:

1. Seksinne on harvoin spontaania

Ette viettele toisianne tai päivän mittaan riisu spontaanisti toisianne jo eteisessä. Seksi on useimmiten aikataulutettua ja se tehdään makuuhuoneessa.

2. Ette nauti samoista asennoista

Yleisesti jompi kumpi teistä ei aina nauti seksistä ja sen kyllä huomaa. Esimerkiksi jos kumppanisi rakastaisi kokeilla kaikkea eksoottista ja itse suosit varmaa lähetyssaarnaajaa, jossa voit itse rentoutua ja pohdiskella päivän menoja, ette te välttämättä ole toisillenne seksuaalisesti sopivia.

3. Ette saa seksiin sopivaa rytmiä

Silloin kun molemmilla on hyvä tunne ja himot valtaavat kropan, saattaa kaikki kaatua pelkästään siihen, ettette löydä sopivaa rytmiä. Kun sinusta itsestäsi joku tietty rytmi tuntuisi hyvältä, kumppanisi liikuttaa vartaloaan miltei aina täysin eri tahtiin.

4. Toinen teistä ajautuu jatkuvasti omiin maailmoihinsa

Kun seksi tuntuu puuduttavalta, jompi kumpi saattaa aina seksin aikana ajautua omiin maailmoihinsa; mitä sitä tekisi tänään ruuaksi, kuinkahan tuon punaviinitahran saisi pois matosta...

5. Katsotte seksin aikana televisiota

Kumpikaan teistä ei halua sanoa mitään, mutta molemmat tavallanne nautitte siitä, että voitte katsoa samaan aikaan televisiota. Televisio on hyvä sivutuote muuten tylsän seksin piristykseksi ja sen vuoksi seksin aikana ei tarvitse puhua.

6. Harrastatte seksiä vain juhlapäivinä ja lomalla

Seksin harrastaminen jätetään niille päiville, kun siihen on "aikaa". Vaikka seksiä harrastaisi pelkästään lomaillessa tai syntymäpäivänä, se saattaa silti tuntua velvollisuudelta. 

7. Ette halua seksiä koskaan samaan aikaan

Silloin kun sinua himottaisi, kumppanillasi on mitä todennäköisimmin kiire jonnekin. Silloin kun kumppanisi haluaisi vällyjen väliin leikkimään, sinua ei todennäköisesti kiinnosta.

8. Seksi päätyy orgasmiin - oman käden kautta

Jos seksikerrat päättyvät aina siihen, että joutuu viimeistelemään itse oman orgasminsa, ei teillä ole välttämättä samanlaiset ajatusmaailmat seksin suhteen.

Ei jokaisella kerralla välttämättä tarvitse saada orgasmia, mutta mikäli sitä ei tule koskaan kumppanin avulla, kannattaa asia ottaa puheeksi.

9. Ette halua seksiä yhtä paljon

Jos kumppanisi haluaa seksiä vähintään kuusi kertaa viikossa ja sinulle riittäisi kaksi kertaa, on teillä jo siinä iso ongelma, joka voi johtaa molempien turhautumiseen.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat