Kuva: Fotolia

Parisuhteesi tulevaisuus riippuu 5 kynnyskysymyksestä

30.05.2016 15:47 - Anna Hopi

Suhteissa joutuu aina tekemään kompromisseja. On kuitenkin olemassa asioita, joissa ei voi valita keskitietä.

On pieni asia keskustella kumppanin kanssa kotisohvalla, mitä elokuvaa katsotaan yhdessä. Sen sijaan elämän isot kysymykset saattavat olla vedenjakajia suhteessa. Katso alta lista viidestä asiasta, jotka saattavat muodostua suhteen kynnyskysymyksiksi.

1. Lasten saaminen

Moni parisuhde on päättynyt siihen, että toinen haluaa lapsia ja toinen osapuoli ei. Keskustelkaa tämä asia varhaisessa vaiheessa, jotta siitä ei tule ongelmaa. Lasten lukumäärä saattaa myös myöhemmin olla tapetilla ja aiheuttaa riitaa, kun toinen ei haluaisi enempää hoivattavia kotiin, ja kumppanilla taas käy vauvakuume kovana.

2. Uskottomuus

Pitkissä suhteissa tärkeää on pysyä puolisolle uskollisena. Pettäminen loukkaa kumppania ja syö luottamusta, joka on saavutettu yhteisinä vuosina. Ihmisen täytyy päättää, haluaako hän sitoutua yhteen ihmiseen loppuelämänsä ajan ja sitten pysyä tässä päätöksessä - jos hän haluaa vahvan suhteen.

3. Vaikeat sukulaiset

Anoppi-vitsit ovat sen takia hauskoja, koska ne perustuvat osittain todellisuuteen. Sukulaiset ovat välillä hankalia, mutta puolisonkin vaikeita läheisiä on pakko sietää. Älkää antako suvun tulla väliinne.

4. Erilaiset uskonnolliset näkemykset

Harva eksyy naimisiin täysin erilaisen uskonnollisen näkemyksen edustajan kanssa, mutta monikulttuurisissa suhteissa näin voi käydä. Kun maailmat ja uskomukset eivät kohtaa, on monesti pohdinnan paikka - toimiiko suhde sellaisenaan vai pitääkö toisen uskomuksia hyväksyä edes vähän?

5. "Ei minulla mikään ole"

Rehellisyys on suhteessa A ja O. Jos sinua haittaa jokin, on tarpeen kommunikoida asiasta kumppanille. Se, että sanot, ettei mikään haittaa ja todellisuudessa kiehut raivosta, ei ole oikea tapa toimia. Nosta kissa pöydälle, niin suhde voi terveemmin ja olo on luottavaisempi tulevaisuutta silmälläpitäen.

Lähde: Women's Health.

Kilpailut

Uusimmat