Matti Vanhasen hippilook

30.11.2011 13:50 - Sanna Wänskä

Matti Vanhanen ei ole aina pukeutunut pelkkiin pukuihin.

Matti Vanhanen on totuttu näkemään siistissä, tummassa puvussa, kauluspaidassa ja kravatissa. Aamuvirkkulan vierailulla Anna-Mari esitti väitteen, että entisen pääministerimme vaatekaapista löytyy 15 harmaata pukua, mutta ei yhtään nahkarotsia. Vanhanen oikoo mielikuvaa. 

- Löytyy nahkarotsi, mutta se on 30-35 vuotta vanha, että sitä ei ole varmaankaan näkynyt mun päällä. Pukuja on toistakymmentä, mutta ne ovat mustia, Vanhanen sanoo.

Nahkarotsi on peruja ajalta, jolloin tanssittiin tolppakoroissa diskoa. Myös nuoren Matti Vanhasen tyyli oli ajan hengen mukaista. 70-luku leveine kravatteineen on miehellä hyvässä muistissa ja todistusaineistoa löytyy edelleen kaappien kätköistä.

- Kukertavan vihreät farkut, leveät lahkeet, lahkeissa intialaistyyppistä kukkakirjontaa ja nahkaliivit. Se kokonaisuus mulla on varmaan tallessakin. Mun yksi paheista on se, että pikkuisen jää tavaraa varastonhyllylle, Vanhanen sanoo.

Aamuvirkkulassa puhuttiin nuoruusmuistojen lisäksi myös Vanhasen suhteesta mediaan. Jäikö median riepottelemasta miehestä mitään jäljelle? Katso video.

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat