Kauko Röyhkä porokolarissa

03.12.2011 10:40 - Antti Granlund

Kirjailija, muusikko Kauko Röyhkä joutui eilen porokolariin. Röyhkä on tällä viikolla ollut Pohjois-Suomessa esiintymässä ja puhumassa kirjallisuudesta.

Röyhkä joutui onnettomuuteen eilen perjantaina matkalla kohti Pudasjärveä. Hän kertoo asiasta virallisilla Facebook-sivuillaan.

- Matkalla Pudasjärvelle törmäämme kahteen poroon, jotka ilmestyvät yhtäkkiä tielle pimeydestä. Toinen lentää myös päin vastaantulevaa autoa ja kuolee heti. Toinen jää kitumaan ja yrittää raahautua takaisin metsään. Pakettiautomme jäähdytin alkaa vuotaa. Onneksi PA-firman pomo on tulossa samaa tietä Oulusta ja heittää minut Pudasjärven kirjastoon. Samalla tienpätkällä on kuulemma sattunut parin tunnin sisällä kaksi muutakin porokolaria ja yksi hirvikolari, Röyhkä kirjoittaa.

Röyhkä esiintyi torstaina Kuusamon kirjastossa Ruka Zonessa. Auto-onnettomuuden jälkeen perjantaina hän ehti vielä Pudasjärven kirjastoon ja illalla Kajaanin Ballsiin aikataulunsa mukaisesti. Tänään lauantaina Röyhkä nähdään kello 15 Posion kirjastossa ja illalla Ranuan Ilveshovissa.

Kilpailut

Uusimmat