Kauko Röyhkä kolaristaan: Ei se mikään raju ollut

04.12.2011 16:00 - Antti Granlund

Perjantaina porokolarissa ollut Kauko Röyhkä on kommentoinut kolarin suuruusluokkaa. 

Eilen lukuisat tiedotusvälineet uutisoivat laulaja-kirjailijan kolarin olleetn raju. Röyhkä toppuuttelee otsikoita virallisilla Facebook-sivuillaan.

- Ei se mikään raju kolari ollut meille, poroille kylläkin. Istuimma korkeassa pakettiautossa, eikä meillä ollut vaaraa. Kauhunhetkistä ei voi puhua. Tällä kertaa minulla ei ollut revolveri mukana, joten en mennyt lopettamaan loukkaantunutta poroa. Paikalle odoteltiin jotain asiantuntijaa hoitamaan homma.

Röyhkä esiintyi torstaina Kuusamon kirjastossa Ruka Zonessa. Auto-onnettomuuden jälkeen perjantaina hän ehti vielä Pudasjärven kirjastoon ja illalla Kajaanin Ballsiin aikataulunsa mukaisesti.

Alkuperäisessä tekstissään Röyhkä kertoi kolaristaan näin:

- Matkalla Pudasjärvelle törmäämme kahteen poroon, jotka ilmestyvät yhtäkkiä tielle pimeydestä. Toinen lentää myös päin vastaantulevaa autoa ja kuolee heti. Toinen jää kitumaan ja yrittää raahautua takaisin metsään. Pakettiautomme jäähdytin alkaa vuotaa. Onneksi PA-firman pomo on tulossa samaa tietä Oulusta ja heittää minut Pudasjärven kirjastoon. Samalla tienpätkällä on kuulemma sattunut parin tunnin sisällä kaksi muutakin porokolaria ja yksi hirvikolari.

Kilpailut

Uusimmat