Jonne Aaron Iskelmä Gaalaan - kunnianosoitus Topi Sorsakoskelle

31.01.2012 08:37 - Antti Granlund

Jonne Aaron saapuu esiintymään helmikuussa järjestettävään Iskelmä Gaalaan. Negative-solisti kunnioittaa omalla esityksellään Topi Sorsakoskea.

Jonne Aaron esittää Iskelmä Gaalassa kappaleen Viimeiseen korttiin Sorsakosken viimeiseksi jääneeltä albumilta Tummansininen sävel. Kappale on Aaronin säveltämä ja Vexi Salmen sanoittama.

Alun perin kaksikolla oli tarkoituksena kirjoittaa Sorsakoskelle kokonainen albumi.

- Olimme tehneet Vexin kanssa kolmisenkymmenta kappaletta vuoden 2010 lokakuusta lähtien. Tarjosimme Topille yhtä biisiä, josta hän piti valtavasti, ja hän ehdotti, että olisimme tehneet kokonaisen levyn. Se olisi tehty Tummansinisen sävelen jälkeen, Jonne Aaron kertoo.

Tampere-talossa järjestettävän Iskelmä Gaalan liput on varattu loppuun. Noin 1800 ihmistä vetävässä Tampere-talon Isossa salissa esiintyy valtaosa kotimaisen musiikin tämän hetken kirkkaimmista tähdistä. Tapahtumassa nähdään Yön nokkamies Olli Lindholm, viime syksynä Syksyn Sävelen voittanut Jari Sillanpää, platinaa uudella albumillaan myynyt Suvi Teräsniska ja niin ikään platinarajan ylittänyt Juha Tapio.

Gaalassa esiintyvät myös viime vuoden suurimpiin sensaatioihin kuulunut Arttu Wiskari, onnistuneen suunnanvaihdoksen tehnyt Katri Helena, soolouralle lähtenyt Lauri Tähkä, omat soolouransa käynnistäneet Erin ja Kari Tapion poika Jani Jalkanen sekä paikkansa suomalaisessa musiikkikentässä vakiinnuttaneet Tuure Kilpeläinen ja Kaija Koo.

Iskelmä Gaalassa palkitaan vuoden 2011 menestyneimmät artistit tai yhtyeet. Vuosiäänestyksessä valitaan vuoden paras iskelmä, albumi, mies- ja naisartisti, tulokas, yhtye ja viihdyttäjä. Yksi henkilö tai taho palkitaan myös Pro Iskelmä -palkinnolla. Vuosiäänestykseen voi osallistua tästä.

Iskelmä Gaala järjestetään Tampere-talossa 12. helmikuuta 2012 kello 19.00. Peruutuspaikkoja voi kysyä Tampere-talon lipputoimistosta.

 

Kilpailut

Uusimmat