Älä tapaile puumanaista - tässä seitsemän syytä

06.04.2012 08:57 -

Vanhemman ja kokeneemman naisen tapaileminen saattaa viehättää monia miehiä. Suuri ikäero tulee kuitenkin mitä todennäköisimmin aiheuttamaan paljon ongelmia.  

Puumanaisia pidetään monesti nuorempia naisia tasapainoisempina ja kypsempinä. Heillä ei ole niin paljon draamaa elämässään kuin nuoremmilla naisilla. Puumanaisen deittailu saattaa näiden syiden vuoksi viehättää monia miehiä. Hyvin alkanut deittailu saattaa kuitenkin päättyä siihen, että erot osoittautuvat liian suuriksi.

MadeMan –sivusto on listannut seitsemän syytä siihen, miksi suhde puumanaisen kanssa ei useinkaan toimi pidemmän päälle.

1. Sukupolvien välinen kuilu
Erilainen musiikkimaku saattaa tuottaa ongelmia. Puumanainen haluaa kuunnella Matti Eskon vanhoja albumeja ja mies on kiinnostunut Pitbullin uusimmista hiteistä. Myös pukeutumistyyli voi aiheuttaa eripuraa, eikä mies välttämättä allekirjoita kaikkia naisen vaatevalintoja. Nainen saattaa myös käyttää vanhakantaista kieltä, jota mies ei välttämättä ymmärrä.

2. Erilainen käsitys hauskanpidosta
Kumpikin suhteen osapuolista haluaa varmaankin pitää hauskaa, mutta todennäköisesti hauskanpidon tavat eroavat toisistaan. Puumanainen saattaa pitää mustavalkoisista elokuvista tai Murhasta tuli totta –sarjan uusinnoista kun mies taas haluaisi tehdä viikonloppuna nuoren miehen juttuja, käydä ulkona tai pelata videopelejä. Naista ei välttämättä saa pelaamaan Call of Dutyä.

3. Terveydelliset erot
Ikävä fakta on se, että mitä vanhemmaksi tulemme, sitä vanhemmaksi tulevat myös vartalomme ja elimistömme. Tämä tarkoittaa sitä, että puumanainen saattaa kärsiä kivuista tai muista terveysongelmista. Ne saattavat aiheuttaa paitsi taloudellisia, myös henkisiä ja fyysisiä ongelmia. Esimerkiksi sänkytouhuissa kaikki liikkeet eivät enää luonnistukaan.

4. Erilaiset odotukset
Vanhemmalla naisella ja nuoremmalla miehellä voi olla täysin erilaiset odotukset elämältä. Tämä voi näkyä suhteessa hyvinkin selvästi: toinen voi haluta syvempää sitoutumista, kun toinen haluaa pitää vain rentoa hauskaa.

5. Äitihahmo
Kumpikaan tuskin haluaa sitä, että nainen olisi miehen äiti. Ongelmaksi voi muodostua kuitenkin se, että vanhempi nainen on hyvin todennäköisesti jonkun äiti, joka on huolehtinut pienokaisistaan. Tätä mielikuvaa voi olla vaikea saada pois päästään, lisäksi vanhemman naisen saattaa olla vaikeaa olla olematta miehelle äidillinen.

6. Erilainen ajatusmaailma
Ihminen muuttuu vanhetessaan lempeämmäksi. Nuoret miehet taas saattavat olla hyvinkin kovapäisiä tai villejä. Vanhempi nainen on todennäköisesti myös harkitsevaisempi. Kun nuorempi mies on valmis lähtemään hetken mielijohteesta vaikka ulkomaanmatkalle, puumanainen saattaa haluta harkita asiaa kaikista mahdollisista kulmista.

7. Kuolema
Synkkää, mutta totta. Vanhempi nainen kuolee yleensä aiemmin kuin nuori mies. Tämä ei kenties muita selityksiä kaipaa. 

Lähde: MadeMan

Lue alkuperäinen uutinen:

Älä deittaa puumanaista - lue 7 perustelua (The Voice | 04.04.2012 )

The Voice ja Iskelmä - Parhaita kotimaisia kuuluvat SBS Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat