Suomalaismies bongasi Brad Pittin ja Jennifer Anistonin salalomalta!

17.04.2012 11:08 - Sanna Wänskä

Tuoreiden tietojen mukaan Brad Pitt suunnittelee avioliittoa Angelina Jolien kanssa. Mutta janottaako vanha suola sittenkin?

Kansainvälinen lehdistö on viime päivinä kertonut, että vuosia yhtä pitänyt näyttelijäpariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat menossa tänä vuonna naimisiin. Pari kihlautui hiljattain. Huhujen mukaan myös Brad Pittin entinen puoliso Jennifer Aniston olisi osallistumassa häihin, jotka järjestetään Ranskassa.

Pittin, Jolien ja Anistonin väleistä ja välirikoista on vuosien mittaan kohistu paljon. Joidenkin lähteiden mukaan Jolie olisi aiheuttanut Pittin ja Anistonin eron. Hollywoodin unelmapari erosi vuonna 2005. Pittin ja Jolien suhteen on puolestaan raportoitu rakoilleen vuonna 2010. 

Aamuvirkkulassa pohdittiin tiistaina, janottaako vanha suola Anistonia. Iskelmän studioon soitti Hannu, joka paljasti nähneensä Anistonin ja Pittin yhteisellä lomalla Karibialla marraskuussa 2009.

- Tapasin Jenni Anistonin ja Brad Pittin yhteiseltä lomalta. Huvijahti oli Saint-Barthélemyn saarella ankkurissa. Aluksen nimi on Lady Lara. Olivat sillä siellä. Olivat uimassa. Saimme useita kuvia ja hyvät videopätkät, muistelee Hannu, joka oli itse saarella purjehduslomalla.

Hänen mukaansa Angelina Jolieta ei paikalla näkynyt ja Aniston oli virallisten lähteiden mukaan ollut samaan aikaan Meksikossa.

Yrititkö koskaan myydä kuvia ja videoita?

-En aio myydä. En halua sitä sellaiseen julkisuuteen, Hannu selittää.

Kuuntele Hannun lomatarina!

Pittin ja Anistonin huvipursi lienee tämä: Lady Lara

 

 

Kilpailut

Uusimmat