Nightclub Tähti aloittaa Tampereella - Iskelmäbaari ravintolan yhteyteen

16.08.2012 16:50 - Antti Granlund

Tampereelle avataan uusi viihderavintola Nightclub Tähti, jonka yhteyteen aukeaa ensimmäinen Iskelmän uuden ilmeen mukainen baari. Ravintolan avajaisia vietetään ensi viikolla.

Uusi ravintola avaa ovensa Tampereelle Hämeenkatu 13:een perjantaina 24. elokuuta 2012. Ravintola starttaa perjantai-lauantai-aukiololla, mutta jo syyskuussa yökerho tarjoaa tähtiesiintyjiä myös viikolla. Iskelmäbaari on avoinna tiistaista lauantaihin.

Viihderavintolan avajaiset starttaa Unelmavävyt-yhtye. Syksyn mittaan lavalla esiintyvät muun muassa Suvi Teräsniska, Anne Mattila, Ressu ja Jussi, Neljänsuora, Haloo Helsinki ja Mamba.

- Ravintola on kokonaan uudistettu ja remontoitu. Tähti on aikuisten cityihmisten viihderavintola, joka tarjoaa nuorekasta iskelmää ja poppia sekä huippuesiintyjiä. Kyseessä on siis seurusteluravintola, jossa tanssi ei ole pääasia, vaikka luvassa onkin nimekkäitä esiintyjiä, kertoo ravintolan omistajiin kuuluva Henri Kulmala.

Konsepti on sama kuin Oulussa sijaitsevalla Nightclub Tähdellä.

Iskelmäbaari aukeaa

Tähden yhteyteen aukeaa ensimmäinen Iskelmän uuden ilmeen mukainen baari. Iskelmäbaarin tunnelmasta vastaavat iltaisin kaupungin viihdyttävimmät karaokeisännät ja -emännät.

- On hienoa olla mukana avaamassa uusi Iskelmäbaari Nightclub Tähden yhteyteen. Paikka Tampereen ydinkeskustassa, upeiden kaupunkimaisemien yläpuolella on tilaisuus, jota ei voi olla käyttämättä, Iskelmän ohjelmapäällikkö Ari Ojala kertoo.

- Olemme erittäin ylpeitä siitä, että saamme avata ensimmäisen Iskelmän uudella visuaalisella ilmeellä sisustetun baarin juuri Tampereella. Tulemme jatkossa järjestämään baarissa ja Tähdessä erilaisia tilaisuuksia. Muun muassa Iskelmä Gaalan jatkot järjestetään jatkossa täällä.

Paikan ravintolaperinteellä on pitkät juuret. Tiloihin avattiin ensimmäinen Helsingin ulkopuolinen valtiollisen alkoholiyhtiön anniskeluravintola vuonna 1944. Hämeensilta-nimellä ravintola toimi tiloissa aina vuoteen 2011 asti. Sen lopetettua toimintansa tila on ollut yli vuoden tyhjillään.

Klassinen näköalaravintola sijaitsee Tammerkosken ääressä, seitsemännessä kerroksessa kaupungin kattojen yllä. Ikkunoista levittäytyy Tammerkoski sekä keskusta-alue puistoineen ja historiallisine rakennuksineen.

Kilpailut

Uusimmat