IS: Kuningasidea-yhtye rajussa liikenneonnettomuudessa

30.09.2012 19:59 - Antti Granlund

Hitistään Enemmän duoo kuin sooloo tutuksi tullut suomalaisyhtye Kuningasidea on Ilta-Sanomien mukaan joutunut liikenneonnettomuuteen, jossa on loukkaantunut vakavasti yksi henkilö.

Lehti kirjoittaa yhtyeen joutuneen onnettomuuteen eilen illalla. Onnettomuus tapahtui Joutsassa Keski-Suomessa, kun yhtyeen keikkabussi ajoi traktorin perään. Pelastuslaitoksen mukaan traktorin kuljettaja loukkaantui vakavasti ja hänet vietiin sairaalahoitoon Jyväskylään.

Warner Musicin edustaja Samppa Hartikainen kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa bändin jäsenten olevan kunnossa, joskin myös he ovat saaneet lieviä vammoja lasinsirpaleista. Linja-autossa oli kaikkiaan 12 matkustajaa.

Ilta-Sanomien julkaiseman kuvan kolaribussista voi katsoa tästä.

Bussia kuljettanut Hakki Hasanen kertoo Ilta-Sanomille traktorin tulleen bussin eteen täysin yllättäen. Hänen mukaansa traktorin valot eivät palaneet, ja ajaneuvoa oli mahdoton havaita.

Kuningasidea on helsinkiläinen rap-vaikutteinen reggaeyhtye, jonka ensimmäinen levy On uusi aika ilmestyi 16. kesäkuuta 2012. Albumi nousi parhaimmillaan Suomen virallisen albumilistan sijalle 14, ja albumin ensimmäinen single Enemmän duoo ku sooloo sijalle 2.

Lähde: IS

Kilpailut

Uusimmat