Iskelmä Baari aukeaa Helsingin keskustassa

15.08.2013 08:30 - Mikko Räsänen

Helsingin keskustaan aukeaa uusi viihderavintola Nightclub Tähti, jonka yhteydessä toimii Iskelmä Baari.

Helsingin ravintolamaailma saa uuden tulokkaan kun Fredrikinkatu 42:een avataan viihde- ja seurusteluravintola Nightclub Tähti. Ravintolan yhteyteen tulee myös uusi Iskelmä Baari. Ravintolakokonaisuus avataan torstaina 22. elokuuta 2013. Ravintola starttaa perjantai-lauantai -aukiololla, mutta jo syyskuussa yökerho tarjoaa tähtiesiintyjiä myös viikolla.

Viihderavintola avataan Hanna Pakarisen Olipa kerran elämä -albumin levyjulkkaritilaisuudella. Menosta Hannan keikan lisäksi vastaavat Miss Divet Drag Show ja Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty. Syksyn mittaan Tähden lavalle nousevat mm. Ressu & Jussi, Tangokuninkaalliset 2013 Kyösti Mäkimattila ja Heidi Pakarinen, Anne Mattila, Frederik, Matti & Teppo, Suvi Teräsniska, Finlanders ja muita kotimaisia suosikkiesiintyjä.

- Ravintola on kokonaan uudistettu ja remontoitu. Tähti on aikuisten cityihmisten viihderavintola, joka tarjoaa nuorekasta iskelmää ja poppia sekä huippuesiintyjiä. Kyseessä on siis seurusteluravintola, jossa tanssi ei ole pääasia, vaikka luvassa onkin nimekkäitä esiintyjiä, kertoo Henri Kulmala, yksi ravintolan omistajista.

- Viihtyminen hyvän musiikin ja artistien parissa ovat pääosassa, mutta pikkujouluaikaan on mahdollista tilata myös ryhmille ruokapuolen tarjoilua.

Konsepti on sama kuin Oulussa ja Tampereella sijaitsevilla Nightclub Tähti -ravintoloilla ja myös omistuspohja on sama.

Tähden yhteyteen aukeaa myös uusi Iskelmä Baari. Iskelmä Baarin tunnelmasta vastaavat iltaisin kaupungin parhaat ja viihdyttävimmät karaokeisännät ja -emännät. Iskelmä Baari löytyy ennestään jo Turusta, Tampereelta ja Oulusta.

- On hienoa olla mukana avaamassa uusi Iskelmä Baari Nightclub Tähden yhteyteen. Tulemme jatkossa järjestämään baarissa ja Tähdessä erilaisia tilaisuuksia, kertoo Ari Ojala, Radio Iskelmän ohjelmapäällikkö.

Lue lisää Helsingin Nightclub Tähden Facebook-sivuilta täältä.

Kilpailut

Uusimmat