Neljänsuora tekee kesäsinkun Stigin kanssa: "Yhteistyö syntyi Iskelmän synttäriristeilyllä!"

30.05.2014 09:30 - Anna Hopi

Neljänsuora on yhtye, joka osaa luoda tunnelmaa lavalle kuin lavalle. Iskelmäfestivaaleilla nähtävä kokoonpano loi huikean kesäsinkun yhteistyössä Stigin kanssa. Mutta missä idea syntyi - Iskelmällä on siinä sormensa pelissä...

Neljänsuora on paahtanut studiossa viime hetkiin asti - syynä siihen on Stigin kanssa yhdessä tehty huikea kesäsinkku. Lähiaikoina päivänvalon näkevä Kesä vielä jäädä vois -single saattaa olla tulevan suven kuumimpia korvamatoja radiotaajuuksilla.

- Tultiin suoraan studiosta, ollaan kesäsinkkua väännetty kovasti. Meillä on siinä hyvät kutinat. Saatiin hyvä tuotantotiimi siihen alle ja sellainen hahmo kuin Stig siihen fiittaamaan. Löydettiin hyvä yhteistyö ja yhteinen sävel, kertoi yhtyeen kitaristi Juha Mäki Iskelmälle.

Neljänsuoran fanit halunnevat luonnollisesti tietää, mistä yhteistyö on juontanut juurensa. Kävi ilmi, että Iskelmä on omalla pienellä tavallaan vaikuttanut asioihin myötämielisesti.

- Meillä on ensinnäkin yhteisiä tuttuja, kuten Matti Mikkola, joka tuotti tämän uuden biisin ja on säveltänyt osaksi Kesä vielä jäädä vois -biisin. Stigiä on nähty näissä kekkereissä ohimennen ja tullut puhetta, että voisi tehdä joskus jotain yhdessä. Viime syksynä teidän Iskelmän synttäristeilyllä pohdittiin kunnolla, että voisi jotain kimppahommaa ensi keväälle.

- Yhteistyö oli luonnollinen. Idea olisi nyt Iskelmäfestivaaleilla esittää yhdessä tämä biisi, jossa Stig myös laulaa mukana. Muusta ekstrasta emme voi tietää. Iskelmäfestivaaleilla porukka on niin hyvin mukana, että mikäs siellä vedellessä!

Kilpailut

Uusimmat