Elämäntaidonvalmentajan viesti naisille: "Näin pääset bikinikuntoon minuutissa!"

10.06.2014 13:00 - Anna Hopi

Naiset monesti pähkäilevät kesän tullen, miten pääsisi parhaiten bikinikuntoon. Elämäntaidonvalmentaja kertoi helpon niksin, miten tämä onnistuu minuutissa.

Naiselle oma keho on ajatuksia herättävä asia. Monesti ihminen toivoo, että oma kroppa olisi jotain enemmän tai vähemmän. Timmimpi, vähemmän selluliittia, kiinteämpi.

Elämäntaidonvalmentajan Elina Puohiniemen tekemä kuva kiteyttää naisten ajatukset vartalosta. Se auttaa myös hyväksymään oman kehon paremmin.

- Luimin upeassa kylpylässä pitkin seinänviertä ja halusin äkkiä pois. Kaikki minussa roikkui ja rehotti - häpesin itseäni. Kunnes oivalsin, en minä tätä halua! Tulin tänne pitämään hauskaa, kirjoittaa Puohiniemi Hidasta elämää -sivuston kuvassa.

Kuva korostaa sitä, miten jokainen on jo parhaassa bikinikunnossaan. Kaikki lähtee nimittäin enemmän ja vähemmän oman pään sisältä. Ne vaatimukset, jotka estävät hauskanpidon ja myös se huojennuttava oivallus, kun tunnet olosi jälleen hyväksi omassa vartalossa. Katso ajatuksia herättävä ja ihastuttava kuva tästä.

Kilpailut

Uusimmat