Onko suomalainen mies kuin luolamiehen perikuva, rakkausvalmentaja Miia Halonen?

13.06.2014 10:00 - Anna Hopi

Aamuklubin kauppakeskuskiertueella Espoon Sellossa keskusteltiin suomalaisesta miehestä. Rakkausvalmentaja Miia Halonen kertoi, onko uroksissamme luolamiehen vikaa.

Juontaja Mikko Siltalaa kiinnosti, tuleeko rakkausvalmentajalle työssään paljon vastaan miehiä, joitka kärsivät luolamiessyndroomasta. Eli siis tunteita ja järkeä joutuu kaivamaan esiin työn ja tuskan kautta. Onko tämä tuttua Miia Haloselle?

- Itseasiassa ei tule. Mä luulen, että sillä kivikauden miehellä oli enemmän semmoista päättäväisyyttä ja testosteronia todennäköisesti. On paljon kivoja miehiä, vapaalla sitä vähemmän, mitä vanhempiin ikäluokkiin mennään. Yksi sellainen viehättävä puoli miehessä on, jos se tekee jotain, kommentoi Halonen.

- Menee juttelemaan, osoittaa olevansa kiinnostunut ja ehdottaa jotain, eikä vaan odota passiivisena, että nainen tulee ehdottamaan jotain. Kun katsoo noita deittisaittien profiileja, niin yllättävän monella lukee siellä "Nainen jos kiinnostuit, ota yhteyttä!"

- Mietin, että mistähän tässä pitäisi kiinnostua, kun et ole kertonut itsestäsi mitään. Siellä on joku pari sanaa...tykkään tehdä kaikkea kivaa. Mitähän se kiva on? Onko se sitä, että meet lätkämatsiin vai lähdet maailmanympärysmatkalle? Kauheen epämääräisiä profiilit, ja odotetaan, että nainen tekee työn.

Kilpailut

Uusimmat