Rakkausvalmentaja ohjeisti: Näin teet kesäkissasta jotain enemmän!

14.06.2014 18:00 - Anna Hopi

Aamuklubin kauppakeskuskiertueella nähtiin lemmen lieskoja ja sydämiä, kun paikalla Espoon Sellossa oli eilen rakkausvalmentaja Miia Halonen. Hän kertoi, miten ihminen voi saada kesäkissan käpertymään kainaloonsa myös syksyllä.

Kesällä voi rakastua helposti viehättäviin ihmisiin. Kun ilma viilenee ja kesäkissa pitäisi päästää vapauteen, joku voi myös haluta jatkaa suhdetta pidemmälle. Miten se lempi leiskuu vielä arjen koittaessa, rakkausvalmentaja Miia Halonen?

- Kyllähän kissaa pitää hoitaa. Jos sä hoidat sitä syksylläkin, ja ruokit säännöllisesti, niin ehkä se pysyy siinä ihan ilman sen suurempia ongelmia. Ehkä se on ihan selvä. Jos kodin lämpö lämmittää sydämiä! Ja voihan kaikkia kivoja juttuja tehdä syksylläkin, vaikka ei välttämättä ihan Linnanmäelle tai Särkänniemeen kannata mennä, kertoi nainen.

- Ei kannata ajatella, että toi on nyt tossa, että vaan ruokakaupassa käydään. Ja ei kannata enää panostaa mihinkään, että toinen on varma nakki. Se on sekä miehille, että naisille. Kyllä sitä aina välillä kuuntelee, kun ihmiset puhuvat kumppanistaan itsestäänselvyytenä. Kun on nähnyt eroja paljon, niin tietää, ettei mikään ole itsestäänselvää.

- Mielellään ihminen menee sellaiseen suuntaan, missä sua arvostetaan. Missä olet jonkun mielestä todella kiehtova. Se ei ole niin, että "Ohhoh, boring. Oon kuullut sun lapsuustarinat sata kertaa..."

Kilpailut

Uusimmat