Unelmoitko kiinteästä bikinivartalosta? 5 tapaa kasvattaa itseluottamusta

23.06.2014 08:45 - Anna Hopi

Vuosien vieriessä ihmisen keho muuttuu. Joskus voi tuntua haastavalta pukea bikinit päälle, koska toivoisi, että oma kroppa olisi lähempänä nuoruuden vartaloa.

Oman kehon hyväksyntää voi harjoitella pikku hiljaa, jotta suhtautuminen muuttuu rakastavammaksi. Viidellä ohjeella voi päästä jo pitkälle.

1. Valmistaudu ulkoiluun.

Jos tiedät lähteväsi huomenna tai myöhemmin samana päivänä rannalle, keskity meditoimaan positiivisia ajatuksia kehostasi. Toista voimalausetta päässäsi: "Kehoni on kaunis ja arvokas."

2. Keskity hyviin puoliin.

Monesti ihminen keskittyy vartalonsa heikkouksiin, eikä huomaa sen positiivisia puolia. Jos mietit enemmän muhkeaa rintavarustusta selluliittien tai ryppyjen sijaan, voit olla tyytyväinen naisellisesta kropasta.

3. Pysy hyvässä seurassa.

Omalta puolisolta voi saada vahvistusta sille, että näytät tänäänkin säteilevältä ja hyvältä. Jos tunnet olosi ystävien seurassa epävarmaksi, mieti millaisessa seurassa liikut. Jotkut ihmiset keskittyvät enemmän arvioimaan itseään ja muita kuin vain nauttimaan hyvästä seurasta.

4. Harjoita rakkaudellista suhtautumista.

Pukeudu kauniisiin vartalon muotoja korostaviin vaatteisiin, ja innostu väreistä, printeistä, hameista ja shortseista. Pidä niitä vaatteita, jotka olet normaalisti kieltänyt itseltäsi. Rakennat näin itseluottamustasi - kaikki on mahdollista.

5. Olet muutakin kuin pelkkä keho.

Muista, että olet myös mahtava persoona ja ihana luonne, henki ihmiskehossa, sydän ja sielu. Olet muutakin kuin keho. Jos vartalo muuttuu ajan kanssa, elämänviisaus näkyy ainakin silmistä. Olet arvokas ja korvaamaton sellaisena kuin olet.

Lähde: Prevention.

Kilpailut

Uusimmat