Testaa oletko vanha sielu! 12 merkkiä eivät petä

05.09.2014 08:00 - Anna Hopi

Kun katsot toista ihmistä silmiin, voit joskus ihmetellä hänen katseessaan olevan syvyyden määrää. Nuorikin ihminen saattaa hämmästyttää kypsyydellään ja sydämen viisaudellaan, jolloin häntä voi kutsua vanhaksi sieluksi. Oletko sinä sellainen?

Rakastamme ihmisiä elämässämme, joilta voimme saada vaikeina hetkiä lohtua ja ymmärrystä ongelmiimme. Vanha sielu uskaltaa katsoa pintaa syvemmälle kriiseissä, ja hänellä pysyy jalat maassa myrskyn keskellä. Onko sinussa vanhaa sielua, eli normaalia syvempää sydämen sivistystä? Testaa se vastaamalla alla oleviin kysymyksiin kyllä tai ei.

1. Vietätkö mielelläsi aikaa yksin?

2. Oletko kiinnostunut tiedosta, viisaudesta ja totuudesta?

3. Koetko henkistä yhteyttä muihin ihmisiin, eläimiin ja maailmaan?

4. Osaatko helposti paikantaa ne pinttyneet ajatuskaavat, jotka tuovat itsellesi ja lähipiirillesi stressiä?

5. Oletko kiitollinen elämästäsi?

6. Näetkö erilaisissa tilanteissa kokonaiskuvan pienten yksityiskohtien lisäksi?

7. Tuntuuko materialismi ja kaikenlainen tavara sinusta ahdistavalta?

8. Oletko outolintu, joka sopeutuu sosiaalisesti kaikenlaisiin tilanteisiin?

9. Tunnetko useimmiten itsesi todella vanhaksi sisältäpäin?

10. Luotatko usein sisäiseen ääneesi, eli niin sanottuun perstuntumaan?

11. Kehuvatko muut sinua hyväksi kuuntelijaksi?

12. Löytyykö sinulta luonnostaan vastaus toisten ihmisten kysymyksiin, ja huomaat antavasi toivottuja neuvoja?

Kyllä-vastaustesi määrä kertoo sen, oletko vanha sielu. Jos vastasit yli kuuteen kysymykseen myöntävästi, olet hyvällä todennäköisyydellä vanha sielu.

Vanha sielu on ihminen, jolla on yhteys syvään sisäiseen viisauteen. Moni vanha sielu on karismaattinen, pääsee helposti eteenpäin elämässään sisäisen kompassinsa kanssa ja ymmärtää toisten murheita. Vanhalle sielulle maailman raadollisuus tuntuu tutulta jo nuoresta pitäen, eikä hän ihmettele kärsimystä. Usein vanha sielu osaa olla tyyni niissä tilanteissa, joissa moni muu hermostuisi. Oman tiensä kulkijana vanha sielu osaa antaa ihmisten ongelmiin ainutlaatuista perspektiiviä. Hänen viisas katseensa katsoo syvälle ja näkee asioita, joita et ole uskaltanut sanoa ehkä jokaiselle läheisellekään. Jos olet vanha sielu, totut elämässäsi siihen, että olet oman elämäsi mestari ja neuvonantaja. Älä ota vastaan toisten ohjeita, vaan kulje pää pystyssä omaa tietäsi. Olet nähnyt enemmän asioita, ja tiedät paljon enemmän kuin mitä uskot. Luota itseesi.

Lähde: Spirit Science.

Kilpailut

Uusimmat