Oletko pelottavan vahva ihminen? Katso pätevätkö 8 tärkeää asiaa sinuun

16.12.2015 09:28 - Pauliina Jokinen

Välillä eteen sattuu pelottavan vahvoja ihmisiä.  

Saatat olla vahva ja rohkea - jopa liiankin vahva ja rohkea, mikäli muita on uskominen. Henkisesti vahvat ihmiset saattavatkin aiheuttaa lähipiirissään jopa pienoista kauhua, sillä he tuntuvat olevan niin sinut itsensä kanssa. Vai kuulostavatko seuraavat kohdat tutuilta?

Et kuuntele selityksiä

Vahvat persoonallisuudet eivät kestä selityksiä muilta, sillä he eivät sepittele sellaisia itsekään. Et halua tuhlata omaa, etkä muiden aikaa turhanpäiväisiin selityksiin, vaan haluat mieluummin keskittyä siihen, miten tilanteen voisi ratkaista.

Olet varovainen, ketä päästät elämääsi

Et tarvitse elämääsi ihmisiä vain täytteeksi. Tiedät, ettet halua elämääsi poika- tai tyttöystävää kertomaan, millainen olet. Kerrot harvoin muille itsestä tai haluistasi.

Inhoat small talkia

Et halua käyttää aikaasi höpöttelyyn, kun sinulla on paljon ideoita ja ajatuksia, joista haluaisit jutella. Saatat jopa kokea olevasi huono small talkissa, sillä se ei kuulu vahvuuksiisi.

Et kestä idiootteja, tilannetajuttomuutta tai ettei asioita oteta huomioon

Dominoivat persoonallisuudet harvoin sietävät tietämättömyyttä. Olet itse laittanut aikaa ja energiaa perehtyäksesi johonkin asiaan ja oletat sitä myös muilta. Inhoatkin, jos joku tekee nopeita päätelmiä tai tuomitsee muita perusteettomasti.

Osaat kuunnella

Saatat pitää tätä vahvuutena, mutta kuuntelutaito saattaa myös pelottaa niitä, jotka eivät ole siihen tottuneet.

Et tarvitse huomiota

Tiedät olevasi hyvä ilman, että sitä jatkuvasti toitotettaisiin. Vedät kuitenkin ihmisiä puoleesi ja viihdyt ihmisten parissa, mutta tarvitset myös omaa aikaa ladataksesi patterisi.

Olet peloton

Saatat pelätä jotakin, mutta et anna pelon hallita sinua.

Otat epävarmuuden mahdollisuutena

Epävarmuus on mahdollisuus kehittyä jossakin tai tehdä asioita vieläkin paremmin. Tiedät, ettet ole täydellinen, etkä pelkää näyttää epäkohtiasi.

 

Lähde: Life Hack

Kilpailut

Uusimmat