Kuva: AOP

Sami Hintsanen ja Varpu Nummela Me Naisille: Lapsen vakava sairastuminen on tuntunut vuoristoradalta

24.11.2016 10:42 - Anna Hopi

Juontajasuosikki Hintsasen uusioperhe on joutunut kovalle koetukselle.

Me Naiset -lehden haastattelussa Sami Hintsanen kertoo avovaimonsa Varpu Nummelan kanssa perhettä kohdanneesta tragediasta. Tämän vuoden elokuussa Varpu-äiti huomasi, että viisivuotias Senja-tytär oli jatkuvasti väsynyt, kun tämä tuli Rovaniemen vierailulta kotiin siskonsa Sennin kanssa. Lapset olivat pohjoisessa tapaamassa isäänsä Janne Raappanaa.

Nummela vei Senjan yksityisvastaanotolle, josta heidät passitettiin Taysin päivystykseen. Senjan vatsasta löydettiin 10 sentin kasvain. Tilanne oli lääkärin mukaan se, että Senja ei välttämättä selviäisi vaiheen 4 neuroblastoomasta, joka oli jo tehnyt etäpesäkkeitä luustoon.

Nyt tilanne on toiveikas - näin ei vielä ollut pari viikkoa sitten. Pariskunta kuvaakin tilannetta vuoristoradaksi, jossa mennään välillä ylös, välillä alas.

- Meille ei juuri annettu toivoa. Saimme kuulla, että lääketieteen keinoin Senjaa ei voida auttaa. Jouduimme varautumaan pahimpaan. Tilanne oli musertava. On ihme, että luuydintoiminta käynnistyi uudelleen, ja että lapsi on tällä hetkellä taas pirteä, kertoo Varpu lehdelle.

Hintsanen ja Nummela toivovat, että muut saman kohtalon kokevat saisivat voimaa ja vertaistukea heidän tarinastaan. He yrittävät pysyä pirteinä, vaikka epätietoisuus piinaakin. Varpu toteaa, ettei selviäisi ilman Samin turvaa ja tukea tilanteesta.

Lähde: Me Naiset.

Lue myös: Sami Hintsanen: "Kutsuin Varpun yökylään jo ensitapaamisella"

Kilpailut

Uusimmat