Kuva: Senja Rapila

Anna: Tom of Finland -tähti Pekka Strang itkee kun siltä tuntuu: "Enää ei tarvitse peitellä"

28.02.2017 08:15 - Senja Rapila

Tämän hetken yksi puhuttavimmista näyttelijöistä myöntää Anna-lehdessä, ettei ole myöskään aina täydellinen isä kolmelle pojalleen.

Juuri ensi-iltansa saaneessa Tom of Finland -elokuvassa näyttelevä Pekka Strang, 39, on kertonut Anna-lehdelle, että perhe on hänelle kaikki kaikessa.

Pekalla ja hänen vaimollaan Pialla on kolme poikaa, jotka eivät kuitenkaan kertoman mukaan ole erityisen kiinnostuneita isänsä näyttelijänurasta.Kaikesta huolimatta he kuitenkin saapuivat tervehtimään isäänsä Tom of Finland -elokuvan kuvauksiin, kun sitä kuvattiin Berliinissä.

- Kuvasimme juuri silloin baarikohtausta, jossa kaikki miehet olivat pukeutuneet nahkaan. Kuvausta varten minut oli naamioitu yli 60-vuotiaaksi. Kun poikani näkivät minut, he eivät suinkaan ihmetelleet nahka-asua vaan sitä, että olin vanhan näköinen, Strang on kertonut Anna-lehdessä.

Ei täydellinen isä

Näyttelijä myöntää Anna-lehdessä, ettei ole aina lapsilleen täydellinen isä. Hän kuitenkin kertoo, että yrittää parhaansa ja pahoittelee, jos on tullut käyttäydyttyä tökerösti.

- Suutun helposti. Jos lapset eivät osaa hoitaa aamulla hommia sujuvasti, en ole mikään stoalainen vaan räjähdän. Mutta sitten, kun kaikki ovat lähteneet töihin ja kouluun, laitan tekstarin, jossa pyydän heiltä käytöstäni anteeksi.

Strang on kuitenkin loppujen lopuksi hyvin onnellinen perheenisä. Hän kokee, että perheensä kautta hän on saavuttanut tilan, jossa hän voi olla tyytyväinen elämäänsä.

Näyttelijä mainitsee Anna-lehdelle, että enää ei edes tarvitse esittää kovista, vaan voi lakaista nuoruuden epävarmuuden maton alle ja olla ylpeä omista saavutuksistaan.

- Mietin usein pateettisena, että onpa kaikki nyt hyvin. Enää minun ei tarvitse peittää herkkyyttäni kovuudella tai kyynisyydellä, ja itkeäkin saan aina, jos siltä tuntuu.

Jos et ole vielä tutustunut Tom of Finland -elokuvaan, voit katsoa sen trailerin alapuolelta.

Lähde: Anna

Lue myös: Tom of Finland -tähti Pekka Strang: "Olemme ehkä puolivälissä tasa-arvon suhteen"

Kilpailut

Uusimmat