Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Anna Puu rakastaa muotia: "Lempivaatteeni ostin kuutisen vuotta sitten"

23.03.2017 11:45 - Reija Saarinen

Anna Puun mukaan hänen innostuksensa muotiin on äidiltä perittyä.

Laulaja Anna Puu, 35, tunnetaan ihanasta tyylistään. Siihen hän hakee omien sanojensa mukaan inspiraatioita muun muassa sosiaalisesta mediasta.

- Harrastan Pinterestiä, se on minulle sellaista meditaatiota. Yksinkertaisesti rakastan vaatteita. Se on äidiltä tullut verenperintö, Anna nauraa Voice.fi:n haastattelussa.

Anna nauttii etenkin siitä, että saa yhdistellä toisiinsa vaatekappaleita, jotka eivät ehkä ole niitä ilmeisimpiä kumppaneita.

- Tykkään todella paljon yhdistellä. On mahtavaa, kun joku miettii, että noiko todella meinasit päällesi laittaa ja sitten kun laitan, hän onkin ihan ihmeissään siitä, että kokonaisuus toimii.

Lempivaatekappaleensa Anna on ostanut jo kuutisen vuotta sitten. Kyseessä on neule, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

- Minulla on sellainen harmaa, pitkä Acnen villatakki. Se on mun lempivaatekappale. Sillä voi olla ulkona ja sisällä, silloin kun on kylmä ja silloinkin kun ei ole. Se vain on täydellinen. Toki se harmaa on vähän tylsä, mutta sen kanssa voi sitten yhdistää jotain päräyttävää, Anna nauraa.

Lue myös: Anna Puu uudesta kappaleestaan: "Kyllä tässä pieni Madonna haiskahtaa"

Kilpailut

Uusimmat