Kuva: Senja Rapila

Tänään TV:ssä: Olli Lindholm puhuu koskettavasti avioerostaan Vain elämää -sarjassa

11.05.2017 07:15 - Anna Hopi

Vain elämää -sarjan kuudennella kaudella artistit uskaltavat puhua vaikeistakin asioista kameroiden läsnäollessa.

Vain elämää -sarjassa on nähty toinen toistaan koskettavimpia esityksiä. Tällä viikolla vuorossa on Irinan päivä, jossa tunteet herkistyvät tähtiartisteilla. Yö-laulaja Olli Lindholm on aikaisemmin vaiennut avioerostaan, mutta Laura Voutilaisen pohdinta parisuhteiden haasteista liittyen tulkitsemaansa kappaleen saa Ollinkin avautumaan.

- Sä puhuit äsken siitä rikkinäisyydestä ja ihmissuhteen kariutumisesta. Siinä se lohduttava puoli, että monasti kun ihmissuhde loppuu, siinä käy toisella tosi hyvä säkä, että se loppuu. Se on sille elämän uusi alku ja pelastus, kun hän saa paremman elämän. Tässä nyt ehkä puhun omasta liitostani. Hänellä menee nyt paljon paremmin kuin mun kanssa, Olli herkistyy puhuessaan pitkän avioliittonsa päättymisestä.

- Eikä se ole kenenkään syy. Asiat vaan menee niin. Sitten ne lakaistaan vuodesta toiseen maton alle ja tullaan sellaiseen puhumattomuuden tilaan. Se on tosi hyvä, että se loppuu, niin toinen saa alkaa elämään. Ettei se toinen kurista sitä hengiltä, summaa mies.

Vain elämää -sarja on kuvattu Mondan linnassa Espanjassa. Lindholmin, Irinan ja Laura Voutilaisen lisäksi ohjelmassa ovat mukana Robin, Samu Haber, Nikke Ankara ja Petra Gargano.

(kuva: Nelonen)

Vain Elämää

Nelonen

11. toukokuuta

klo 20.00

Kilpailut

Uusimmat