Kuva: AOP

Janne Porkkaa ei pyydetty uuteen Onnenpyörään: "Elämässä pitääkin mennä eteenpäin"

22.06.2017 11:03 - Anna Hopi

Legendaarisen visailuohjelman juontajalta on kysytty vuosien mittaan useasti, koska Onnenpyörä tekee paluun.

Tällä viikolla tuli tieto, että television kestosuosikki Onnenpyörä-visailusarja palaa jälleen ruutuun TV5-kanavalla. 90-luvulla suosikkiohjelmaa juonsi Janne Porkka, jota ei ole pyydetty mukaan päivitettyyn versioon.

- Jos nyt ollaan realistisia, niin ei minulle tullut mieleenkään, että minua olisi pyydetty juontajaksi sarjaan. Nyt on ollut trendi tuoda vanhoja suosikkiohjelmia uudestaan ruutuun, eikä yhdessäkään niistä ole menty vanhoilla juontajilla, kertoo Janne Porkka.

- TV5-kanavan kohderyhmä on muistaakseni 15-44-vuotiaat, joten ehkä senkin takia haetaan uudistumista ruutukasvoissa. Saa nähdä, minkä vastaanoton päivitetty versio saa.

Porkka ottaa vastaan uuden Onnenpyörän positiivisin tuntein. Hän on saanut vuosien ajan kuulla faneilta kysymyksiä siitä, milloin sarja tekee taas paluun televisioon. On hienoakin tietää, että nyt kansa saa vihdoin sitä, mitä kaipaa.

- Olen joutunut aina sanomaan kysyjille, etten tiedä, olin vain ohjelmassa kahdeksan vuotta töissä. Faneja sarjalla on aivan varmasti! He ovat kaivanneetkin tällaista älykästä game show -viihdettä, mihin voi osallistua kotisohvalta. Haluatko Miljonääriksi -ohjelma koukuttaa myös tietenkin - myös itseänikin, mutta kaiken kaikkiaan näen Onnenpyörän paluun äärimmäisen hyvänä juttuna, viihdyttäjä sanoo.

"Elämässä pitää mennä eteenpäin"

Porkka on kaiken aikaa suositun sarjan jälkeen tehnyt erilaista juonto - ja stand up -keikkaa yrityksissä. Hän toteaa Onnenpyörän antaneen kaivattua näkyvyyttä, jotta ura viihdebisneksessä on saanut mukavaa nostetta.

- Ajattelen kuitenkin niin, että kun olen tehnyt jotain ysärinä, niin elämässä on hyvä mennä eteenpäin, eikä taaksepäin. Se oli sen ajan juttu. Jos se tulee nyt takaisin uusin juontajin, siinä haetaan 2000-luvun tunnelmaa, mies lataa.

Paraikaa lomaa viettävä Porkka sanoo valmistautuvansa juhannuksen viettoon hyvissä tunnelmissa. Kuntosalilta puhelimen päähän tavoitettu mies kertoo jatkavansa keikkailuaan lomien jälkeen normaalisti.

- Voin hyvin ja kaikki on ookoo, kesän lopussa jatkan yrityskeikoilla, ja teen Viking Linen laivoille omaa show'ta. Viihdyttäjän työtä painetaan täysillä. Vaikka ruudusta olen kadonnutkin, työt jatkuvat edelleen. Kentällä tehdään duunia paljon, mies hymyilee.

Lue myös: Onnenpyörä palaa televisioon! Kilpailijoita haetaan nyt

Kilpailut

Uusimmat