Kuva: MTV

Ensitreffit alttarilla -Mari suuttuu Petrin käytöksestä ja kävelee tiehensä - riita alkaa kebabista

22.09.2017 14:52 - Anna Hopi

Ensitreffit alttarilla -pariskunta äityy riitelemään seuraavassa jaksossa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa pariskunnat muuttavat ensi tiistaina AVA-kanavalla nähtävässä jaksossa yhteen. Se aiheuttaa aviopareille monenlaista pohdintaa, mutta myös päänvaivaa. Kerroimme jutussamme, että viime jaksossa Petrille ja Marille nousi jo häämatkalla ristiriitoja. Nyt näyttäisi siltä, että parin välinen kuohunta jatkuu.

Ongelmaa syntyy uudessa jaksossa parin ruokailutottumuksista. Petri tuo Marin kotiin omat ruokansa ja proteiinijauhonsa. Pari lähtee viettämään iltaa Hernesaaren rantaan, ja Mari suunnittelee jo etukäteen, että he ruokailisivat paikan päällä. Petri myöntyy pitkin hampain.

Paikan päällä tilanne onkin eri, ja Petri kritisoi Hernesaaren rannan ruokia roskaruoaksi. Pariskunta äityy riitelemään syömisestä.

- Minulla odottaa kotona se runsas iltapala, Petri muistuttaa rahkapurkkiin viitaten.

- Jospa nyt teet poikkeuksen tällä kertaa, Mari maanittelee.

- Tilaa jotain jos haluat, Petri vastaa.

- Ihan oikeesti? Mari kuulostaa pettyneeltä.

Parin välit kiristyvät ja Petri kysyy, miksi hänen täytyisi syödä jotain. Maria harmittaa, ja hän ihmettelee, miksi tuore aviomies ei voi joustaa missään asioissa. Tilanne päättyy siihen, että Mari toteaa parin keskustelevan vielä aiheesta.

- Kyllä, en syönyt kebabia. Olen paha ihminen, Petri vitsailee.

Mari kävelee pois paikalta.

(kuva: MTV)

Ensitreffit alttarilla tiistaisin AVA-kanavalla klo 21.

Radio Nova etsii yhdessä Ensitreffit alttarilla -ohjelman kanssa kaikkien aikojen suurimpia rakkauslauluja. Mikä laulu tuo mieleesi spesiaalin hetken? Äänestä biisisuosikkiasi täällä.

Kilpailut

Uusimmat