Kuva: AOP

Heikki Silvennoisesta julkaistaan elämäkerta - "Ilman huumoria en olisi selvinnyt elämästä kuivin jaloin"

07.11.2023 20:15 - Sanni Seppä

Kirjassa sukelletaan syviinkin vesiin.

Musiikin ja viihteen monitaituri Heikki Silvennoisesta, 69, julkaistaan elämäkerta ensi keväänä. Hän nousi koko kansan tietoisuuteen komediaryhmä Kummelin kautta. Kirjan on kirjoittanut Tommi Saarela. Hän on aiemmin kirjoittanut elämäkerrat Pave Maijanen – Elämän nälkä ja Kassu Halonen – Maailma on kaunis.

Nousut ja laskut -elämäkertateos on syviin vesiin sukeltava henkilökuva, jossa Silvennoinen kertoo omin sanoin elämäntarinansa. Kirja paljastaa, että kirjan kohde on aidoimmillaan jotain aivan muuta kuin sketsihahmonsa.

”Kirjaa tehdessämme olen tajunnut, että elämänpolkuni on pitänytkin mutkitella juuri näin. Järkevästi eteneminen ei ollut vaihtoehto, sillä olen tunneihminen, fiilistyyppi. Onneksi olen osannut nauraa kaikelle ja kaikille – myös itselleni. Ilman huumoria en olisi selvinnyt elämästä kuivin jaloin”, Silvennoinen kertoo kustantamo Tammen tiedotteessa.

Kirja julkaistaan huhtikuussa 2024, jolloin Silvennoinen täyttää myös 70 vuotta. Teoksesta julkaistaan myös äänikirja, jossa kirjan tähti toimii itse lukijana.

Lue myös: Sanna Marin on useiden lähteiden mukaan julkaisemassa kirjan

Lue myös: Aki Kaurismäen elokuvateatterihankkeesta tehtiin dokumenttielokuva

Lue myös: MTV: Pitkäaikainen Salkkarit-näyttelijä jättää suosikkisarjan - "Pitää ottaa riskejä"

Kilpailut

Uusimmat