Kuva: Senja Rapila

Anna: Antti Tuisku tämänhetkisestä suosiostaan: "En kiellä, etteikö se olisi imartelevaa"

24.02.2017 09:15 - Senja Rapila

Suomalaisten suosikkiartisti kertoo, ettei hänellä mene enää nykyään pää sekaisin menestyksestä. Aiemmin niin olisi hyvin voinut käydä.

Suomen tämänhetkisiin kirkkaimpiin tähtiin kuuluva artisti Antti Tuisku, 32, on kertonut Anna-lehdessä, että on hyvin tyytyväinen asemaansa Suomen musiikkikentässä. Hän kertoo, että menestys tuli hyvässä uraa kohdassa, eikä se enää sekoita päätä.

- En kiellä sitä, etteikö tämä olisi imartelevaa. Olen äärimmäisen etuoikeutetussa asemassa, en sitä kiellä. Mutta onneksi tämä kaikki tapahtuu kaikkien näiden vuosien jälkeen, koska ei minulla kyllä enää tässä pää mene sekaisin. Ei ole mitään tarvetta paukutella henkseleitä kellekään. En ajattele valtaa enkä menestymistäkään, Antti on kertonut Anna-lehdelle.

(kuva: Senja Rapila)

Vaikka Tuisku onkin saavuttanut uransa aikana paljon, varsinkin viimeisten vuosien aikana Peto on irti -albumin julkaisun jälkeen, ei hänellä ole tarvetta luetella itselleen enää asioita, mitä hän haluaa elämässään saavuttaa. Sen sijaan hän haluaa keskittyä hetkeen ja unelmansa elämiseen ja kokemiseen.

- Olen sen tässä vuosien varrella hoksannut ja oppinut, että jos on tarve luetteloida asioita, joita on saavuttanut ja joita vielä haluaa saavuttaa, niin kuinka paljon siitä pystyy aidosti ja oikeasti nauttimaan? Joka kerta, kun astun lavalle, pääsen täyttämään omaa unelmaani.

- Vaikka olen saanut paljon, niin koen, että vielä on paljon asioita, joita voin tehdä. Ne eivät ole kuitenkaan pakkomielteisiä asioita, jotka pitäisi saavuttaa sen takia, että pääsen jollekin siitä sanomaan.

(kuva: Senja Rapila)

Suomalaisten suosikkiartisti on myös kertonut Annassa, että sitten kun hänellä ei ole enää mitään annettavaa artistina, aikoo hän jättäytyä julkisuudesta.

- Siinä vaiheessa, kun minulla ei ole enää mitään annettavaa artistina, en jää alalle saatikka sitten julkisuuteen.

Lue myös: Antti Tuisku on tuoreessa kansikuvassa kuin Madonna - katso

Lue myös: Antti Tuiskun hitistä tehtiin härski versio - kuuntele Mä runkkaan

Lue myös: Miltä kuulostaa Antti Tuiskun hittikappale rock-versiona? Kuuntele

Kilpailut

Uusimmat