Kuva: AOP

Baba Lybeck: "Uutisvuodolla on edessään kaikkien aikojen kevät"

13.01.2017 09:45 - Rea Tallgren

Jari Tervo lopettaa Uutisvuodossa keväällä ja sen ansiosta jäähyväisiä tullaan jättämään jo ensimmäisestä lähetyksestä saakka.

Eilen uutisoitiin, että Jari Tervo lopettaa Uutisvuoto-ohjelmassa usean vuoden jälkeen. Tervo jatkaa ohjelmassa vielä kevään verran, mutta alkaa sitten keskittyä kirjoittamiseen. Klassikko-ohjelman juontaja ja tuomari Baba Lybeck kertoo, että edessä tulee olemaan ikimuistoinen kevät. 

- Kun sain Jarilta meilin, jossa hän kertoi, että kesällä jättää Uutisvuodon, oli ensimmäinen ajatukseni itse asiassa, että tästä tulee kaikkien aikojen Uutisvuoto-kevät, koska jäähyväisiä jätetään ihan ensimmäisestä lähetyksestä saakka, Lybeck kertoo Iskelmän Satu Kotoselle

(kuva: AOP)

Lybeck ei halua nimetä yhtä Tervon hauskimmista heitoista kautta aikojen. 

- Legendaarisimmat ja lämpimimmät ja hauskimmat heitot ovat syntyneet meidän illanvietoissa tai Uutisvuodon jälkeen meidän omissa jutuissa. Niitä varmasti tulen kaipaamaan eniten. Ystävyys toki jatkuu ja toivottavasti meillä on mahdollisuus istua iltoja tulevaisuudessakin. 

Entä ikimuistoisin lähetys Tervon kanssa sitten?

- Niitä on monta, mutta silloin kun on ollut presidenttiehdokkaat paikalla, niin ne on ollut ne tärkeimmät, ne jäävät mieleen. Ja sitten on ollut sellaisia, että kaikki osuu kohdalleen. Ne on hienoja hetkiä, kun yleisö on sataprosenttisesti mukana ja kemiat toimii kilpailijoiden ja kapteenien välillä, Lybeck summaa.

Kansan rakastama Tervon saappaat voi olla vaikea täyttää. 

- Koko Suomi varmaan miettii, että Uutisvuoto pitäisi lopettaa, koska eihän kukaan voi korvata Jari Tervoa. Niinhän sitä ajateltiin myös silloin, kun Peter Nyman lopetti, Nymanin korvannut Lybeck naureskelee. 

Hän myös paljastaa pilke silmäkulmassa, että vahvoja ehdokkaita Tervon tilalle on kaksi. 

- Juha Sipilä ja Yö-yhtyeen basisti, joka on nyt vapaalla jalalla, Lyback hymyilee. 

Kuuntele Iskelmän Iltapäivää arkisin klo 14-18. Tykkää Iskelmän Iltapäivästä Facebookissa tästä

Lue myös: Jari Tervo naljailee Dannyn, 74, ja Erikan, 23, suhteelle - "suvaitsematon kannanotto"

Kilpailut

Uusimmat