Kuva: Mikko Räsänen

IS: Saara Aalto ja kumppani Meri ystävystyivät Sharon Osbournen kanssa: "Ei epäilystäkään tuesta"

09.12.2016 08:30 - Mika Parikka

UMK:n kommentaattori Mikko Silvennoinen matkusti kutsuvieraana Lontooseen katsomaan X Factor -kilpailua. Huhut siitä, että Sharon Osbourne ei tukisi Aaltoa, voidaan Ilta-Sanomien viimeistään nyt lopettaa.

Saara Aalto varmisti viime sunnuntaina paikkansa Britannian X Factorin finaalissa. Nainen pyörähti maanantaina Suomessakin saaden Helsingin lentokentällä aikaan todellisen faniryntäyksen. Aallon liikkeitä seurataan nyt erityisen tarkasti, sillä hän valmistautuu lauantaiseen finaaliin, jossa hän esittää Queenin Bohemian Rhapsodyn yhdessä bändin nykyisen laulajan Adam Lambertin kanssa.

UMK:n kommentaattori Mikko Silvennoinen pääsi Saara Aallon kihlatun Meri Sopasen avulla seuraamaan kilpailua kutsuvieraiden joukossa Fountainin studiolle. Silvennoisen ja Sopasen istumapaikat olivat tuomareiden välittömässä läheisyydessä.

Aallon mentorina toimivaa Sharon Osbournea on syytetty jopa siitä, ettei tämä tue Aaltoa kunnolla. Nämä väitteet Sopanen kumoaa Silvennoiselle Ilta-Sanomien mukaan, ja vakuuttaa kuinka sydämellinen ihminen Sharon on hänellekin.

- Selvästi Sharon tuntee Merin hyvin. Sen takia on ihmeellistä, että brittimediassa sanotaan, ettei Sharon tue Saaraa. Kun näin miten liikuttunut Sharon oli Saarasta, mulla ei ole epäilystäkään, etteikö hän tukisi Saaraa. Mainostauoillakin hän kävi aina halaamassa Meriä, Silvennoinen raportoi Ilta-Sanomille

Seuraavana haasteena Bohemian Rhapsody

Aalto ottaa finaalissa härkää sarvista, kun hän laulaa yhden maailman suosituimmista kappaleista, Queenin Bohemian Rhapsodyn. Kappale on tunnettu vaikeudestaan. Yksin Aalto ei suinkaan sitä esitä, vaan hänen kanssaan lavalle astelee Queenin nykyinen laulaja Adam Lambert. Moni onkin tuskaillut sitä, miksi Saaralle valikoitui niin vaikea kappale. 

- Briteissä on eri maku. Tuottajankin tavoite on se, että esitys on onnistunut ja on paljon katsojia ja äänestäjiä. Meri sanoi oppineensa luottamaan, että tuottajat tietävät, että mikä täällä toimii. Niiden tavoite on tehdä kaikista mahdollisimman hyviä, Silvennoinen kertoo.

Mies pitää itsekin kappaletta erittäin vaikeana. Onnistuessaan Bohemian Rhapsody saattaa kuitenkin olla jopa avain voittoon:

- Briteille se on kansallisviisumainen. Jos Saara pystyy vetämään sen hyvin, se on ihan nappisuoritus, koska kaikki tietävät, kuinka vaikea se on, Silvennoinen päättää. 

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: Suomalaiset levy-yhtiöt eivät huolineet Saara Aaltoa - nyt saattaa hieman harmittaa

Lue myös: Saara Aalto tyrmäsi X Factor -treeneissä - katso dramaattiset kuvat

Kilpailut

Uusimmat