Kuva: AOP

Jean S. -solisti vaimostaan Miia Nuutilasta: "Täydellinen match minulle"

26.09.2016 10:07 - Anna Hopi

Vasta avioituneen laulaja Antti Paavilaisen mukaan hänen näyttelijärakkaansa loistaa ja säteilee, minkä takia tämä ei voinut jäädä huomaamatta.

Jean S. -yhtyeen laulaja Antti Paavilainen, 46, ja näyttelijä Miia Nuutila, 43, menivät naimisiin yli viikko sitten. Avioitunut pari ei Paavilaisen mukaan suunnitellut liian pitkään häitä, vaan he halusivat spontaanit pienen piirin häät.

- Se oli mahtava päivä ja tärkeä päivä. Häät pidettiin pienessä piirissä siten, että muutamat tärkeimmät ystävät olivat paikan päällä. Se oli todella rauhallista ja nautinnollista. Ei ollut kiire mihinkään, eikä ollut mitään ylimääräistä höpsötyksiä, kun silloin nuorena jo menimme aikoinaan naimisiin, niin sekin on koettu, kuvailee Paavilainen Iskelmälle.

Pariskunta on seurustellut 1,5 vuoden ajan, ja tässä ajasta vahvistui ajatusta siitä, että toisen kanssa on hyvä elää koko loppuelämä.

- Koko ajan on tuntunut vain paremmalta, hymyilee tuore aviomies.

Paavilaisen muakan ikä on tuonut hänelle varmuutta, ja eletyt vuodet ovat opettaneet tärkeitä asioita parisuhteesta. Suhdeasioita on jo harjoiteltu, joten liittoon oli kevyt tunne astua.

-  Oli helppo mennä naimisiin, koska nykyinen kumppani on minulle täydellinen match. Hän on 100-prosenttisesti juuri sellainen vaimo, jonka itselleni olen toivonut ja halunnut. On helppo olla oma itsensä hänen kanssaan, sanoo Paavilainen.

"Miia säteilee ja loistaa"

Jean S. -yhtyeessä laulava ja soolouraa tekevä Antti Paavilainen tutustui vaimoonsa Miiaan Uuden Iloisen Teatterin kautta. Parilla oli yhteinen työtehtävä teatterilla vuonna 2011, jolloin he ystävystyivät. Molemmat olivat silloin tahoillaan suhteissa.

- Olemme olleet aina jollain lailla samalla aaltopituudella, koska ystävystyimme. Miia oli hyvä tuki, kun edellisessä elämässäni en ole yhtään ymmärtänyt mitä kotonani tapahtuu ja miksi naiset on tuollaisia idioottseja. Miia on ollut turvallinen ihminen, jolta on voinut kysyä, että voitko seliltää, koska en ymmärtänyt silloista vaimoani, tunnustaa Antti.

- Vaikea sanoa, mikä johti tähän ja mihin Miiassa ihastuin. Miiaan on helppo ihastua, koska  a) Miia on hyvä ihminen oikeasti ja b) Miia säteilee. Hän loistaa.

Sekään ei tietenkään haittaa pariskunnan yhteiseloa, että he ovat molemmat samalla alalla, jolloin toisen elämänrytmiä ymmärtää paremmin.

- Joo kyllä se näin on. Ei se haittaa, että ymmärtää ammatin hyvät puolet ja varjopuolet. Varsinkin kun ollaan alalla, joka on ollut oma toive ja haave, minne on tähdännyt aina. On tärkeää, että molemmat ymmärtävät, mitä työ teettää ja mitä siitä voi saada, sanoo Paavilainen.

"Yrittäjällä on vähemmän vapaa-aikaa"

Paavilaisen ja Nuutilan perheessä arki rullaa eri tavalla kuin monessa muussa perheessä.

- Tässä kuviossa on paljon hyviä puolia ja huonoja puolia. Huono asia showbisneksessä on se, että yleensä olemme töissä silloin kun muut ovat vapaalla, viettävät juhannuksia, pääsiäisiä, uusia vuosia, lomia. Sitä eriytyy normiyhteiskunnasta, kun loma-ajat eivät ole koskaan samat kuin lapsilla koulussa. Kaikki pihatalkoot ja vanhempainillat, joissa olisi hyvä olla paikan päällä - et pääse sinne mukaan, koska olet töissä, kuvailee mies.

- Positiivisia puolia on sitten se, että ehdit istumaan ja syömään jäätelöä klo 11.30, kun aurinko paistaa, eikä tarvitse juosta ruokatunnilta takaisin töihin, jotka jatkuva klo 12.00. Voit valmistautua koko päivän siihen, että menet illalla töihin ja olet iskussa sen näytöksen tai keikan ajan, joka illalla odottaa. Kaikissa asioissa on kaksi puolta.

(kuva: AOP)

- Vapaa-aikaa on yrittäjällä vähemmän. Tietyllä tavalla olet aina töissä. Tämä ei ole pelkkää esityksissä käymistä. Vapaa-aikaa on vähemmän, mutta pystyt silti nauttimaan myös vapaa-ajasta, muistuttaa mies.

"Arjen rutiinit ovat suhteen pahin syöpä"

Tärkein asia, jonka Paavilainen on oppinut aiemmista parisuhteistaan on se, että toista osapuolet täytyy huomioida aktiivisesti tarpeeksi usein.

- Se on palkitsevaa, koska kun toimit niin, saat sen takaisin. Arjen rutiinit ovat pahin syöpä, joka voi tulla parisuhteeseen, koska se tulee ensin hyvänlaatuisena. Sitten perusvastaus on se, että me vain kasvoimme erilleen. Niin minullekin on käynyt jo kerran tässä elämässä, sanoo laulaja.

- Toki siitä on kokemusta ja ymmärrystä, miksi niin kävi. Yritän väistää kaikkea sitä tässä liitossa, joka toivottavasti kestää kauan.

Aviopari on totutellut yhteiseen elämään ja tehnyt puolentoista vuoden aikana yhteiset pelisäännöt, jotka toimivat. Siinä tärkeysjärjestyksen ykkösenä on yhdessä vietetty aika.

- Olen huomannut, että voit vaikuttaa itse elämän rytmittämiseen. Usein on tilanne, että on paljon kaikkea kaikilla. Jos nyt vaikka sanoo, että en ole käynyt kolmeen kuukauteen kavereiden kanssa keilaamassa, voinko mennä. Vastaus on hyvältä aviopuolisolta voit mennä, ja hän on oikeasti sitä mieltä, avaa mies.

- Jos näitä tapahtumia tulee yhdeksän samalle viikolle, niin se on selvä, että tämä alkaa nyppimään toista osapuolta, vaikka siinä ei ole mitään pahaa. Järjenkäyttö elämän rytmittämisessä on sallittua - ainakin kaikille, jotka tekevät yrittäjän työtä. Siinä pitää olla tarkkana, ettei hukuta itseään töihin.

Lue myös: Miia Nuutila käsitteli eroaan uutuussarjan kuvauksissa: "Olin aika puhki kuvausten jälkeen"

Kilpailut

Uusimmat