Juhani Tamminen ylisti avioliittoaan: "Tänäkin aamuna oli kahvi kuuma!"

11.06.2014 21:00 - Anna Hopi

Pitkä parisuhde vaatii töitä, ja rakkaus myös jalostuu ajan kanssa. Tämän tietää Juhani "Tami" Tamminen, joka avautui onnellisesta liitostaan Aamuklubin kauppakeskuskiertueella.

Turun Skanssin tunnelma tiivistyi asteen verran, kun Juhani Tamminen jakoi parisuhdevinkkejään. Kokemusta miehellä on sen verran, että alla olevat sanat pitää lukea tarkkaavaisesti.

- Me ollaan oltu 50 vuotta kimpassa. Ei viis eikä kymmenen vaan viisikymmentä. Sillä esimerkin voimalla on helppo pullistella. Sen verran menin nuorena miehenä kiekkohäkkiin, että pääsin sieltä jonon kärjestä valitsemaan. Kärjestä löytyi parhaat, mulla meni kerralla kohdalleen. Tänäkin aamuna oli kahvi kuuma! Kertoi Tami.

- Pelihommissa käytetään pelisilmää, niin kyllä tässäkin. Jos ollaan rehellisiä, niin sen täytyy kolahtaa ja se jalostuu siinä sitten nuoruudenhuumasta. On erilaisia vaiheita. Me ollaan oltu äärimmäisen onnekkaita, kun on tullut kolme tytärtä ja nyt on vielä yksi lapsenlapsi. Summa summarum - onnellinen parisuhde on elämän ykköstukipilari. Olen äärimmäisen kiitollinen ja onnellinen, että se on kolahtanut. Se on ollut energian ja voiman lähde.

Kilpailut

Uusimmat