Kuva: AOP

MTV: Legendaarinen laulaja-näyttelijätär kärsi alkoholismista - ollut nyt raittiina 28 vuotta

24.02.2017 13:45 - Senja Rapila

Viihdealan moniosaaja Ritva Oksanen, 77, kertoo rehellisesti Huomenta Suomen haastattelussa, että ei tajunnut vielä vuonna 1984 kuinka syvällä alkoholikierteessä on.

Mittavan uran viihdemaailmassa tehnyt laulaja-näyttelijä Ritva Oksanen, 77, oli tänä aamuna Huomenta Suomen haastattelussa, jossa hän muisteli 60 vuotisen uransa kohokohtia ja merkittävimpiä käänteitä. MTV uutisoi, että hän muun muassa kertoi, että ajautui alkoholikierteeseen 80-luvulla.

- Usko siihen, että selviän tästä maailmasta ja siitä, että minusta pidetään huolta, tuli vuonna 1984. Silloin en kuitenkaan vielä ymmärtänyt, että olen liian pitkällä juomisessa, hän muisteli haastattelussa.

Raittiina 28 vuotta

Yksi Oksasen suurimmista elämänkäänteistä tapahtui lopulta vuonna 1988, kun hän tajusi ongelmansa laajuuden ja päätti luopua alkoholista kokonaan. Tuolloin hän haki apua alkoholismiin, joka oli ottanut yliotteen hänen elämästään.

- Sain raitistua vuonna 1988. Se toi minut maan pinnalle ja todellisuuteen, kun tajusin, ettei minun tarvitse juoda, vaan tähän löytyy apu. Nyt olen ollut raittiina 28 vuotta.

Lähde: MTV

Lue myös: IL: Huutokauppakeisari ei ole koskaan unohtanut vaimonsa merkkipäiviä - 39-vuotislahjaksi kaunis yllätys

Lue myös: Betty White, 95, löysi uuden rakkauden - "on löytänyt seksuaalisuutensa uudelleen"

Kilpailut

Uusimmat