Kuva: AOP

Rakastunut Sami Hintsanen Iltalehdelle: "Meidän on helppo olla yhdessä"

05.07.2016 13:31 - Anna Hopi

Juontaja Sami Hintsanen löysi uuden rakkauden ihmisestä, joka oli tuttu jo vuosien takaa.

Tartu mikkiin -ohjelmasta tuttu suosikkijuontaja Sami Hintsanen, 43, erosi toukokuussa virallisesti entisestä vaimostaan. Eroa oli tehty kaikessa hiljaisuudessa jo pitkään. Mies ei ollut aikonut rakastua, mutta kuvio muuttui, kun hän tapasi nuoruuden ihastuksensa Varpu Nummelan, 38, yllättäen viime syksynä.

- Olimme vuosien aikana törmäilleet siellä täällä, mutta sattumalta tapasimme hississä ja se oli siinä. Soitin sitten Varpulle, joka ei tiennyt minun erostani mitään, ja niin kaikki lähti etenemään. Meillä on samanlaista elettyä elämää takana, meidän on helppo olla yhdessä, kertoo Hintsanen Iltalehden haastattelussa.

Pariskunta kokee, että oikeat palaset ovat nyt löytyneet kohdilleen. Varpu Nummela kuvailee paria villasukkaihmisiksi, koska he molemmat viihtyvät kotona ja jakavat samanlaiset arvot. Nummela ymmärtää keikkaelämän päälle, koska oli 11 vuotta yhdessä entisen Taikakuu-solistin Janne Raappanan kanssa.

Ensitapaaminen 14 vuotta sitten

Rakastavaisten mukaan uusioperhekuvio toimii hyvin. Samilta on 5- ja 13-vuotiaat lapset, ja Varpun lapset ovat 5- ja 11-vuotiaat. Lapset tulevat hyvin toimeen keskenään, koska ovat lähes samanikäisiä.

Hintsanen ja Nummela kohtasivat toisensa ensi kertaa 14 vuotta sitten. Silloinkin kemia oli läsnä, mutta Varpu oli tuolloin varattu nainen. Nyt he asuvat yhdessä Toijalassa Nummelan talossa, johon on rakennettu lapsia varten lisäsiipi. Julkkispari kertoo haastattelussa, ettei suunnittele avioitumista, eikä kihloihinkaan ole kiire.

Lähde:Iltalehti.

Kilpailut

Uusimmat