Kuva: Splash

Saara Aallon huomiset kilpailukappaleet julki - mukana yllättävä biisiyhdistelmä

25.11.2016 11:00 - Iiro Myllymäki

Toisen kappaleista Aalto on laulanut jo aiemmin kilpailussa.

Ison-Britannian X Factor -kykykilpailussa menestyksekkäästi kilpaileva Saara Aalto esittää huomisessa jaksossa kaksi todella tunnettua kappaletta. Jakson teemana on ”Louis Loves”, eli tuomari Louis Walshin suosikkikappaleet, mutta toisen kahdesta kappaleesta kilpailijat ovat saaneet valita itse. Tähän asti kilpailijat ovat esittäneet yhden kappaleen per jakso, mutta nyt viiden kärki joutuu uuden haasteen eteen esittäessään kaksi biisiä.

Tellymix-sivusto kertoo, että Walshin valinta Aallolle on Abban The Winner Takes It All. Aallon oma valinta on yhdistelmä Shirley Basseyn ja Marilyn Monroen kappaleista Diamonds Are Forever ja Diamonds Are a Girl’s Best Friend. Muilta kilpailijoilta kuullaan tulkintoja muun muassa Justin Bieberin, Britney Spearsin ja Sian kappaleista.

Aalto on esittänyt The Winner Takes It All -kappaleen jo aiemmin X Factorissa. Hän lauloi hittikappaleen tuomari Sharon Osbournelle ja vierailevalle tähdelle Robbie Williamsille karsintavaiheessa ennen suoria lähetyksiä. Voit katsoa videon vedosta alta:

Lue myös: Saara Aalto säkenöi ITV-gaalassa - katso kuvat punaiselta matolta

Lähde: Tellymix

Kilpailut

Uusimmat