Saimi Hoyerin autokoulu kestänyt seitsemän vuotta - Suomen ennätys?

21.09.2011 15:35 - Sanna Wänskä

Saimi Hoyerilla on apina selässään. Tv-tähti on ollut autokoulussa lähes seitsemän vuotta.

Huippumalli haussa -ohjelman neljäs kausi pyörii televisiossa juuri nyt. Ohjelman tuoristossa istuva Saimi Hoyer sanoo nauttineensa uuden tuotantokauden tekemisestä valtavasti. Tytöt joutuvat pistämään itseään likoon entistä erilaisemmissa tehtävissä.

- Tää on sellainen koulu nuorelle tytölle! Esiintymiseen, siihen miten käyttäytyy, miten kävelee, kaikkeen sellaiseen. Vaikka ei voittaisi eikä menestyisi mallina sen jälkeen, niin tuo on ihan loistava koulu näille tytöille, Hoyer vakuuttaa.

Hoyer itse on aikoinaan tahkonnut mallimaailman oppeja ulkomaita myöten, mutta Suomessa eräs opinahjo on jäänyt nolosti kesken. Aamuvirkkulassa vieraillut Saimi Hoyer paljasti pullonpyörityksessä, ettei ole ollut koskaan tekemisissä poliisin kanssa. Ongelmia ei ole tullut edes liikenteessä, sillä hänellä ei ole ajokorttia - vieläkään. 

- Lupaan julkisesti, että se tulee valmiiksi ennen joulua. Olen käynyt kaikki kirjalliset tunnit ja ajotunneista puuttuu kaksi. Mutta siitä on tullut mulle sellainen vuori, jonka yli mä en pääse.

Koska olet aloittanut tämän touhun?

- Siitä voi kertoa Lasse Norres, Saimi Hoyer nauraa salamyhkäisesti.

Lasse Norres nauraa raikuvasti Hoyerin lupaukselle ja myöntää, että Saimi Hoyerin autokouluprojekti on kestänyt jo vuosia.

Kuuntele pullonpyöritys ja Lasse Norreksen tarina.

 

 

Kilpailut

Uusimmat