Kuva: Senja Rapila

Salkkari-tähti tuoreesta ammatistaan: Näyttelijän ja kiinteistönvälittäjän töissä paljon samaa!

25.08.2016 09:15 - Emmi Moilanen

Elias Vikstedtin roolista tuttu näyttelijä Petteri Paavola kertoo ryhtyneensä myös "oikeisiin töihin" kiinteistönvälittäjänä. Uusi ura on tuonut mukanaan myös yllättäviä haasteita.

Salatut Elämät -televisiosarjassa Elias Vikstedtin roolissa nähtävä Petteri Paavola, 24, kertoo Voice.fi-sivustolle, ettei juurikaan ehtinyt pitää kesälomaa ohjelman kuvaustauon aikana. Syynä näyttelijän kiireisiin on nimittäin miehen uusi aluevaltaus kiinteistönvälittäjänä. Paavola ei kuitenkaan ole huolissaan keväällä aloittamansa uuden työn, sekä näyttelijän uran yhdistämisestä.

- Välittäjien työ tapahtuu aika paljon viikonloppuisin. Salkkareita me kuvataan aika paljon kahdeksasta neljään välillä, Paavola kertoo tulevasta syksystään.

- Uskon, että ihan hyvin saa sovitettua nämä yhteen, hän jatkaa.

”Elin vuodessa 95”

Koko kesän kiinteistönvälittäjänä työskennellyt Paavola myöntää, että uusi aluevaltaus on tuonut mukanaan myös haasteita. Mies on joutunut omien sanojensa mukaan opettelemaan paljon uutta.

- Se on ollut niin sanottua oikeaa työtä. On pitänyt mennä niinkin ruohonjuuritasolle, kuin tietokoneen kanssa pelaamiseen ja opetella, miten järjestelmät toimivat. En ole eläissäni mitään sellaista joutunut tekemään, Paavola naurahtaa.

- Elin jossain 95-luvulla taitojeni suhteen. Kirjoitusohjelman tyhjän sivun osasin avata ja tallentaa, mutta se oli hyvin pitkälti siinä.

Salatut elämät -näyttelijä Petteri Paavola aikoo yhdistää kiinteistövälityksen ja näyttelemisen. (kuva: Senja Rapila)

Ammateissa yllättäviä yhtymäkohtia

Vaikka kiinteistönvälittäjän työ ja suosikkisarjassa näytteleminen vaikuttavat ensikuulemalta olevan kuin toisesta maailmasta keskenään, Paavola löytää myös useita yhtymäkohtia.

- Molemmissa ammateissa ollaan paljon tekemisissä ihmisten kanssa ja luetaan toista ihmistä. Myös kiinteistönvälittäjänä ollaan todella paljon erilaisissa tilanteissa, sillä tavalla näytteleminen tukee tätä työtä, Paavola listaa.

- Ei tule tylsää ainakaan, hän summaa.

Lue myös: Salkkareiden näyttelijät kertovat: Näin sarjan tulisi päättyä

Kilpailut

Uusimmat