Kuva: Mikko Räsänen

Suvi Teräsniska hehkuttaa Mikael Gabrielia: "Herkkä ja haavoittuvainen"

30.09.2016 18:15 - Reija Saarinen

Teräsniska ihailee suuresti Mikaelin rehellisyyttä.

Iskelmätähti Suvi Teräsniska, 27, on yksi tämän kauden Vain elämää -ohjelman osanottajista. Hänen lisäkseen mukana on myös nuori räppäri, Mikael Gabriel, 26, jonka päivä nähdään tv:stä tänä iltana.

Esitettävän kappaleen löytäminen Mikaelin tuotannosta ei ollut Teräsniskan mukaan vaikeaa. Tärkeintä oli löytää biisi, joka saa aikaan voimakkaan tunteen.

- Itsehän en kyseisessä kappaleessa räppää. Kyseinen biisi sävellettiin uudelleen. Siitä myös tiputettiin aika monta sanaa pois, sillä jos kaikki olisi laitettu mukaan, olisi siitä tullut todella pitkä. Teräsniska naurahtaa.

Teräsniska toivookin, että esitys paljastaa hänestä uuden, räväkämmän puolen.

- Miklun päivässä kuultava veto oli sellainen, jonka todella halusin tehdä. Toivon, että ihmiset näkisivät minusta sellaisen vähän räväkämmän puolen. En ehkä omien kappaleiden kautta pääse vetämään palkeet auki ja tunteen palolla. Sitä voi nähdä keikoilla, mutta levyllä ei ole ehkä saatu kuulla.

Teräsniska antaa Voice.fi:n haastattelussa suurta kunniaa nuorelle räppärille. Hänen mukaansa kuoren alla on ihminen, joka on kokenut paljon, myös niitä rankkoja juttuja.

- Räppikulttuuriin kuuluu sellainen tietynlainen henkseleiden paukuttaminen. On hienoja koruja ja kalliita kelloja. Miklusta kuitenkin paistoi kaikkien niiden arvokellojen taustalta sellainen herkkä ja haavoittuvainen poika. Se on hauras tyyppi, jolla on ollut rankat lähtökohdat elämään. Hän on mielestäni siinä mielessä todella hyvä esimerkki tämän hetken nuorille ihmisille.

- Miklun biisit kertovat paljon asioista, joita hän on itse käynyt läpi. Niissä kappaleissa ei paista Rolexit ja kalliit autot. Niissä näkyy sellainen rehellisyys. Siitä hänessä pidän todella paljon.

Vain elämää
Nelonen
20.00

Kilpailut

Uusimmat