Kuva: Senja Rapila

Vaikuttaako Vain elämää -ohjelma uraasi, Chisu? ”Sekoaisin, jos alkaisin kelaamaan”

23.09.2016 15:15 - Pauliina Jokinen

Laulaja Chisu, 34, osallistuu syyskuussa alkavaan Vain elämää -sarjaan.

Neljän aiemman kauden aikana menestysformaatiksi muodostunut Vain elämää -sarja on tuonut osallistujilleen niin taloudellista menestystä kuin jopa aiempaakin suurempaa nostetta uralle. Vain elämää -sarjaan osallistuminen onkin ollut lottopotti monelle artistille.

Syyskuussa alkavalla kaudella mukana nähdään muun muassa laulaja Chisu, 34. Jo nyt suomalaisten suosikkiartisteihin kuuluva Chisu on tehnyt menestyksekkään uran ja julkaissut neljä albumia.

Chisu ei uskalla spekuloida ohjelman vaikutuksia uraan tulevaisuudessa.

- Siinä sekoaisi, jos sitä rupeaisi kelaamaan. Toivon, että ihmiset löytäisivät jatkossakin keikoilleni ja ohjelma muistuttaisi, minkälaisia biisejä tullut tehtyä, Chisu toteaa.

"Olen aiemmin sanonut ei"

Kymmenen päivää kestäneet kuvaukset olivat intensiivinen kokemus. Chisun mukaan kokemus toi rohkeutta ajatella asioita eri tavoin ja tehdä musiikkia uudesta näkökulmasta. Parasta antia olivat kuitenkin muiden artistien kanssa käydyt keskustelut.

- Ohjelma on tuonut tosi paljon rohkeutta sekä pistänyt ajattelemaan, kuinka paljon maailmasta voikaan oppia keskustelemalla – ei vain somea tujottamalla, Chisu miettii.

Laulajaa on pyydetty mukaan ohjelmaan myös aiemmilla tuotantokausilla, mutta nainen kieltäytyi kunniasta. Kuten monilla muillakin artisteilla, jännitys nosti päätään.

- Olen aikaisemmin sanonut aina ei. Nyt olen vihdoin mukana, mutta kyllä se jännitti. Meitä kaikkia jännitti, Chisu kertoo.

Onneksi ryhmä löysi yhteisen sävelen nopeasti ja tunnelma rentoutui nopeasti. Chisun mukaan vain Hector, oikealta nimeltään Heikki Harma, oli varautuneen oloinen muutaman päivän ajan. Sen jälkeen muusikko viihdyttikin muita terävällä huumorintajullaan ja loistavilla keskusteluilla.

- Meillä oli niin hieno ryhmä ja tuimme toisiamme. Jokaisen artistin kanssa oli yhteys, joka ei ollut toistaan suurempi tai vähäisempi – vain erilainen, Chisu kuvailee.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: "En pysty katsomaan ohjelmaa" - Lauri Tähkä pitää Vain elämää -päiväänsä liian henkilökohtaisena

Kilpailut

Uusimmat