"20 menestyjän tapaa, jotka opin työskentelemällä kahdelle miljardöörille" - lue miehen kertomus

31.12.2014 08:55 - Anna Hopi

Kirjoittaja ja mainosalan asiantuntija Paul C. Brunson sai kunnian työskennellä vaikutusvaltaisille rikkaille ihmisille ja oppi heidän seurassaan enemmän kuin tohtorin opinnoissaan.

Miehen mukaan miljonäärit Enver Yucel ja Oprah Winfrey ovat erityisiä ihmisiä. Paul C. Brunsonin mukaan he vaikuttavat molemmat pinnalta käsin todella erilaisilta ihmisiltä. Eri aloilla työskentelevät, erilaisista taustoista lähtöisin olevat miljardöörit puhuvat eri kieliä ja tunnustautuvat eri uskontoihin. Heillä on kuitenkin yhteisiä menestyjille luonteenomaisia tapoja.

Lue nämä tavat alta läpi ja tartuta niiden myötä itseesi hieman tähtipölyä!

1. Sijoita itseesi.

Brunson näki työskentelynsä aikana molempien miljardöörien käyttävän paljon aikaansa ja resurssejaan itsensä kehittämiseen.

2. Ole utelias kaiken suhteen.

Vaikeat ja monimutkaiset asiat näyttäytyvät miljardöörille mielenkiintoisina. He ovat uteliasta porukkaa. Brunson näki Winfreyn ja Yucelin välittävän syvästi siitä, mitä muu maailma ajatteli ja työsti.

3. Ympäröi itsesi huippuihmisillä.

Vanhan sanonnan mukaan viisi läheisintä ihmistä kiteyttävät sen, kuka olet. Menestyjät eivät valikoi ketään muuta kuin luotettavia osaajia lähelleen. Brunson mietti usein, miten tehokkaita henkilöitä hänen pomonsa pitivät ympärillään.

4. Älä syö yksin.

Miljardööreillä oli aina vähintään 15 ihmistä syömässä heidän kanssaan. Se ei ollut sattumaa. Pöytäkeskusteluissa käsiteltiin tärkeitä aiheita ja näin johtajat olivat aina ajan tasalla asioista.

5. Ota vastuu epäonnistumisistasi.

Brunson työskenteli Oprah Winfreyn kanssa, kun hän joutui vastaamaan medialle huonoista verkkoluvuistaan. Hän ei peitellyt lukuja PR-temppujen kautta, vaan kertoi tämän olevan totta ja asian korjaantuvan.

6. Oman voiman sääteleminen.

Miljardöörit olivat harvoin kaikkien asioiden eksperttejä. He osasivat tiettyjä asioita hyvin, mutta muuten antoivat muiden tehdä loput. He eivät yrittäneet siis tehdä kaikkea yksin ja säästivät voimiaan.

7. Älä ota vapaapäiviä.

Brunson muistaa menneensä lomalle Enverin kanssa monta kertaa, oleilleensa jahdilla Turkin rannikolla. Heillä oli hauskaa, mutta keskusteluissa puhuttiin koko ajan bisneksestä lomailun lomassa. Omaa bisnesideaa kannattaa pitää kuin lasta - ei unohtaa hetkeksikään.

8. Keskity kokemuksiin, älä materiaalisiin menestyksen jatkeisiin.

Suuruudet keskittyivät suurimman osan ajastaan hienoihin kokemuksiin, eivätkä brassailleet isoilla autoilla, vaatteilla tai koruilla. Brunson oli erään kerran Oprahin kanssa syömässä ja mukana oli 20 eteläafrikkalaista tyttöä, jotka olivat juuri valmistuneet koulustaan. Hän vei heidät syömään New Yorkissa. Kokemukset luovat muistoja ja ne ovat korvaamattomia.

9. Ota suuria riskejä.

Miljardöörit eivät pelkää riskejä. Vaikka rahataso ja menestys olisivat mitä, Oprah ja Enver eivät pelänneet ottaa vielä isompia harppauksia päästäkseen eteenpäin elämässään.

10. Älä etene yksin.

Mitään asioita elämässä ei voida saavuttaa täysin yksin. On tärkeintä ympäröidä itsensä hyvillä tyypeillä, joiden kanssa nousee huipulle ja voi tehdä unelmatyötään.

Lue loput kymmenen tapaa menestykseen täältä.

Lähde: Huffington Post.

Kilpailut

Uusimmat