25-vuotias pariskunta asuu edelleen miehen vanhemmilla - lue tarina kiusallisesta tilanteesta

16.01.2015 16:29 - Elina Jokela

Harva asuu 25-vuotiaana enää kotona, varsinkaan pariskunta yhdessä miehen vanhemmilla. Mutta tämä on todellista totta erään pariskunnan kohdalla!  

 Xojane-sivustolla julkaistiin hieman surullinen tarina pariskunnasta, joka asuu edelleen miehen vanhemmilla.

Se tapahtui minulle: Minä ja poikaystäväni asumme hänen vanhemmillaan.

Olimme asettumassa poikaystäväni kanssa aloillemme, kunnes karu todellisuus tuli vastaan. Nyt olemme kaksi köyhää.

Tulen suihkusta pelkkä t-paita ja stringit jalassa, kun poikaystäväni Brettin isä tulee käytävällä vastaan. Hän kääntyy kiusaantuneena toiseen suuntaan ja kipitän nopeasti Brettin huoneeseen. Tervetuloa elämääni.

Minun ja poikaystäväni piti muuttaa yhteen marraskuussa. Valitsimme asunnon tarkasti, joka olisi lähellä molempien työpaikkoja. Muutossa oli yksi ehto: Kunhan poikaystäväni saisi töistä vakituisen sopimuksen. Olin innoissani ja ajattelin unelmiemme olevan saavutettavissa.

Yhtenä päivänä Brett laittoi minulle viestiä ja kertoi, että hänelle on tarjottu sopimusta. Se ei kuitenkaan kertonut tarkkoja yksityiskohtia ja hänen johtajansa kertoivat yhtä ja tekivät toista. Tästä riippumatta jatkoin tulevaisuutemme suunnittelua vaikka Brett hoki jatkuvasti, ettei minun kannata pitää toivoa yllä.

Sain pettyä, hänen työnsä osoittautui epävakaaksi. Olin tuhlannut kaiken aikani ja energiani asunnon sisustuksen suunnitteluun. Brett ehdotti, että muuttaisimme hänen vanhemmilleen säästääksemme rahaa ja asuisimme siten yhdessä. Päätin kokeilla tätä hullua ajatusta.

Tunnen itseni säälittäväksi. 25-vuotiaana tosissani ajattelin asuvani omillani. Minun tarvitsee hyväksyä kohtaloni: Brett ja minä olemme liian köyhiä muuttamaan omillemme. On meillä hieman itsenäisyyttä Brettin vanhemmilla. Ostamme omat ruokamme, pesemme pyykkimme ja kokkaamme ateriamme. Vaikka rakastankin hänen vanhempiaan, asuisin mieluummin vain kaksin.

Huonona päivänä olisi kiva illallistaa vain Brettin kanssa, mutta pöydässä on muitakin, enkä voi vaan mököttää hiljaa. Haluaisin harrastaa äänekästä seksiä. Haluaisin tulla suihkusta rauhassa ilman, että hänen vanhempansa näkevät minua puolialastomana. Haluaisin käydä keittiössä syömässä välipalaa ilman, että kukaan näkee minua tai kyselee mitään.

Mitä luulet, pääseeköhän tämä pariskunta koskaan muuttamaan omilleen?

 

Lähde: Xojane

Lue täältä koskettava tarina 40-vuotiaasta yksinäisestä naisesta.

Kilpailut

Uusimmat