3 syytä, miksi miehen ulkonäöllä ei ole naiselle väliä

01.04.2015 19:44 - Anna Hopi

Ensitreffit saattavat saada alkunsa molemminpuolisesta ulkonäköön perustuvasta vetovoimasta, mutta sillä ei rakenneta kestävää suhdetta.

Naiset miettivät asioita luonnollisesti pidemmälle, joten he eivät katso miehessä niin paljon ulkoista olemusta. Lue alta kolme hyvää syytö tuijottaa komeiden kasvojen sijaan luonnetta.

1. Naiset kiinnittävät luonnostaan enemmän huomiota sosiaaliseen statukseen.

Pelkkä asema ei merkitse itsessään niin paljoa kuin se, että miehellä on sosiaalisia taitoja. Urokset, jotka saavat naisen nauramaan, käyttäytyvät heidän seurassaan itsevarmasti ja kommunikoivat taitavasti, omaavat samalla suuremman sosiaalisen statuksen.

2. Miehet voivat vaikuttaa paljon omaan viehättävyyteensä.

Naiset kiinnittävät huomiota johtajuuteen, itsevarmuuteen ja huumoriin. Miehet voivat siis vaikuttaa omaan viehätysvoimaansa kehittymällä paremmiksi näissä taidoissa.

3. Ulkonäkö ei ole pysyvä asia.

Keho muuttuu iän myötä, joten pakissa on parempi olla muutakin kuin kauniit kasvot. Naiset ajattelevat luonnostaan asioita pidemmälle, joten he tietävät, ettei mies näytä samalta aina. Siksi he kiinnittävät huomiota muihin ominaisuuksiin potentiaalisessa kumppanissaan.

Lähde: Elite Daily.

 

 

Vaikka nainen ei kiinnitä niin paljon huomiota miehen ulkonäköön, on karvainen mies silti monesta naiseta seksikäs. Lue täältä syyt.

Kilpailut

Uusimmat