3-vuotiaan tyttären syntymäpäiväkakusta löytyikin härski yksityiskohta - katso

24.06.2015 11:11 - Anna Hopi

Joskus leipomoissa sattuu rehellisiä virheitä. Eräs perheenäiti suivaantui ammattilaisten tekemästä tahattomasta virheestä.

Kun Sharon Green tilasi kakun Britannian Occasion Cakes -firmalta kolmevuotiaalle tyttärelleen, hän hämmästyi teddy karhu -teemaista lopputulosta.Viattomaksi tarkoitetussa kakussa näkyikin tahaton, tuhma yksityiskohta. Green näkee kakussa naisen genitaalialueen.

Kieltämättä teddy kerhujen alapäät näyttävät erikoisilta, ja niissä on samankaltaista muotoa.

Valittaessaan asiasta leipomoon firma lähetti työntekijän tuomaan Greeneille syötäviä kukkia peittämään karhujen alapäät. Se ei kuitenkaan riitä suivaantuneelle äidille.

- Me emme tarjonneet kakkua tai syöneet sitä, siksi haluan rahat takaisin. Kakussa olevat teddy karhut eivät myöskään olleet niitä, jotka tilasimme. Siksi haluan rahat takaisin, kertoi Green.

Leipomon mukaan karhun alapäässä oleva viiva on merkkinä saumasta, joka teddy karhu -leluilla on yleensä vatsallaan. Firma ei ole vielä korvannut kakkua perheenäidille. Pitäisikö kakku sinun mielestäsi korvata?

 

Katso kuvat kakusta ja teddy karhuista täältä.

Lähde: Bolton News.

 

 

Välillä vahinkoja sattuu. Erään pikkupojan lahja opettajalle oli tahattomasti härski - katso kuva ja lue koko tarina täältä.

Kilpailut

Uusimmat