4-vuotias poika otti vastuun koiranpennun kasvattamisesta - hauska kuva leviää

17.05.2016 13:52 - Senni Loikala

Pikkupojan allergia pakotti hänet jäämään sisätiloihin, joten seuraksi otettiin koirakaveri.

Monia naurattaa netissä valokuva 4-vuotiaasta Lincoln-pojasta, joka on ottanut vastuuta perheen koiranpennun kasvattamisesta. Otoksessa pojalla on tablettitietokone käsissään ja hän näyttää ruudulta tutorial-videoita koirankasvattamisesta suoraan koiralle itselleen. Miksi siis itse katsoa videot ja tehdä kaikki työ koiran kasvattamisessa, kun oikeat käytöstavat voi näyttää hännänheiluttajalle suoraan videolta?

Huvitusta herättänyt kuva julkaistiin Facebookissa viime viikolla. Otos on kerännyt jo lähes 184 000 jakoa ja siitä on tykätty noin 257 000 kertaa.

Päivityksen yhteydessä pojan isä Daniel Ball kertoo, että perhe päätti hankkia koiranpennun, koska Lincoln kärsii poikkeuksellisen pahoista allergioista ulkona. Kun lääkäri kertoi vastaanotolla Lincolnilla ja hänen isälleen, että pojan kannattaisi pysytellä sisätiloissa allergiakauden ajan, poika reagoi uutiseen yllättäen positiivisesti. ”Se tarkoittaa, että voin saada koiranpennun!” Lincoln huudahti. 

Koska poika ei ole allerginen eläimille, toteuttivat vanhemmat lapsensa toiveen. Pääset katsomaan alkuperäisen Facebook-päivityksen tästä.

Kilpailut

Uusimmat