5 herrasmiehen tapaa, jotka tosimies osaa

03.03.2015 12:35 - Anna Hopi

Haluatko tehdä vaikutuksen seurueeseesi tai mielitiettyysi? Maanläheisillä ohjeilla mies voi näyttää kanssaihmisilleen, että he ovat tärkeitä.

1. Tarjoa naiselle tuoliasi julkisella paikalla. Hän ei ehkä ota sitä vastaan, mutta miehen tulisi ainakin tarjota paikkaansa kauniimman sukupuolen edustajalle.

2. Avaa ovi ja pidä sitä auki naiselle. Kyse on kunnioituksen osoituksesta. Jos pelkäät naisen reaktiota asiaan, pidä ovea auki kelle tahansa, joka on takanasi.

3. Kanna raskaita esineitä toisen puolesta. Naiset huolehtivat usein monista asioista ja on ikävää katsella lastaan kantavaa äitiä, joka sen lisäksi raahaa mukanaan käsilaukkua ja kauppakassia. Auta aina kun voit.

4. Suojaa naista liikenteessä. Kävele sinä miehenä autojen puolella, kun astelette kadulla. Näin voit suojata naista tarpeen vaatiessa - se tekee hänelle turvallisen olon.

5. Auta naista takkinsa kanssa, missä tahansa olettekin. Esimerkiksi treffien jälkeen ravintolasta poistuessa tällä hienovaraisella eleellä tekee vaikutuksen kaunottareen.

Lähde: Gwinnett Daily Post.

 

Mistä tunnistaa tosimiehen? Lue täältä tuntomerkit.

Kilpailut

Uusimmat